Hirdetés
Címke: Győri Egyházmegye
Hirdetés
Sándor Szigeti 2020.07.02.

Jubiláns házaspárok jelentkezését várják

Jubiláló házaspárok részvételével mutat be hálaadó szentmisét Veres András győri megyéspüspök szeptember 5-én, szombaton 10 órai kezdettel a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban.

Győri Egyházmegye 2020.06.30.

Kanonoki beiktatás Szent László ünnepén

Szent László király ünnepét kanonoki beiktatással, koszorúzással, szabadtéri szentmisével és fogadalmi körmenettel ünnepelte a papság és a hívő közösség a győri Káptalandombon.

Sándor Szigeti 2020.06.29.

Ágymatrac adomány Ausztriából

Egy osztrák adományozótól több tucat ágymatrac érkezett Győrbe, a Szent Anna Otthon és a Győri Egyházmegyei Papi Otthona számára.

Győr+ 2020.06.25.

Ismét Szent László nap a Káptalandombon

Méry László atya, a győri székesegyház segédlelkésze volt a Győr+ Rádió csütörtök reggeli műsorának vendége, akivel a Szent László nap kapcsán beszélgetett Orosz Sándor.

Sándor Szigeti 2020.06.24.

Enyhítések a templomokban

Már nem kötelező a maszk használata és a másfél méteres távolságtartás, de a szenteltvíztartók üresek maradnak, és miséken el kell hagyni a békeköszöntést kézfogással.

Győr+ 2020.06.02.

Kerékpáros együttműködés a rászorulókért

A KISOSZ és a Győri Egyházmegyei Karitász a koronavírus-járvány hatására kezdett együttműködésbe, melynek keretében önkéntes kerékpárosok hordanak meleg ételt a karanténban elzárva élő embertársainknak.

Ficsór Dávid 2020.05.25.

Szentmise a vértanú püspökért

Dr. Veres András megyés püspök szentmisét mutatott be Boldog Apor Vilmos püspök ünnepe alkalmából a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban május 23-án, szombaton.

Győr+ 2020.05.25.

Összefogtak a Győrben ragadt cirkuszért

Ahogy azt mindannyian megtapasztalhattuk, az idei koronavírus-járvány különleges helyzeteket képes teremteni: a Katolikus Karitász és két egyházmegyei szervezete, a Győri Egyházmegyei és a Váci Egyházmegyei Karitász közös összefogással segített a Hungária Nagycirkusz Győrben rekedt tagjainak.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat