Címke: gyógytornász
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.05.29.

Derekas problémáink

A derék- és nyaki fájdalom napjaink egyik leggyakoribb mozgásszervi panasza. Ennek akut formája elsősorban az aktív korúak egészségügyi problémája, viszont életünk hatodik-hetedik évtizedére krónikussá válhat, ha korábbi intő tüneteket nem vesszük komolyan és nem keresünk oki kezelést – mondja Boldog Betti Beatrix, gyógytornász-fizioterapeuta, a Boldog Gyógytorna tulajdonosa.

Venesz Klaudia 2024.04.28.

Trauma utáni rehabilitáció a gyógytornász szemével

Traumának nevezünk minden olyan sérülést – legyen az fizikális vagy mentális –, ami az életminőségben bekövezett változást okoz. A gyógyulás folyamata minden esetben megtörténik a szervezet önsegítő funkciójának köszönhetően, csak az nem mindegy, hogyan – vallja Boldog Betti Beatrix gyógytornász-fizioterapeuta.

Bajzát Zsuzsi 2023.06.13.

Kerek évfordulót ünnepel a Gézengúz Alapítvány Győri Intézete

30 évvel ezelőtt Lengyel Mónika, akkor gyógytornászként álmodott egy nagyot. Egy konferencián ismerkedett meg a Gézengúz módszerrel, és rögtön azt érezte, ő ilyen komplex módon szeretne dolgozni a gyerekek egészségéért. Az elmúlt évtizedekben jócskán adódtak nehézségek, de ennek ellenére a munka sosem állt meg.

Hirdetés