Címke: gyógyítás
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.04.05.

Áttörés jöhet a demencia gyógyításában

Már az idén áttörés jöhet a demencia gyógyításában. Rendkívül biztató hírekkel érkezett a győri Alzheimer Cafe áprilisi találkozójára dr. Horváth András Attila, a téma nemzetközi szaktekintélye.

Földvári Gabriella 2022.10.31.

Illatokkal a jobb közérzetért

Ezekben a szürke, ködös őszi-téli hónapokban az aromaolajok segíthetnek a stressz, a feszültség és a rossz közérzet leküzdésében, kellemesebbé tehetik estéinket. Alkalmazzuk őket bátran, de tudjuk, hogy mikor milyen olajat érdemes párologtatni.

Győr+ 2022.10.25.

Így vehetjük fel a harcot a migrénnel

Szerencsés, aki nem ismeri még a migrént, de sajnos sokan vannak, akik tudják, hogy milyen az, amikor nem egyszerűen fáj a fejünk, hanem akár napokig is úgy érezzük, hogy szétrobban, és semmire se vagyunk képesek.

Bodrogi Sára 2022.10.13.

Tényleg csodákra képes a homoktövis?

Itt az ősz, a szeszélyes időjárás, sok gyermek került közösségbe, és sorra viszik haza a betegségeket, a felnőtteket sem kímélve. Sok szülő félelme ez az időszak, hiszen az egész család számára egyet jelent a gyakori megfázással. Ilyenkor kiemelten fontos, hogy gondoskodjunk szervezetünk számára a megfelelő vitaminbombáról. A homoktövist például sokak csodanövényként tartják számon, hiszen nagyszerű természetes immunerősítő lehet, tízszer annyi C-vitamint tartalmaz, mint a citrom, és számos egyéb jótékony hatása ismert.

J. Kovács Andrea 2022.07.04.

Gyógyít és szolgál

A ma is rendkívül aktív Kéry Klára doktornő 2020-ban „Bácsa Szolgálatáért” díjat kapott, Győrt és a városrészt szolgáló több évtizedes, magas színvonalú gyógyító munkájáért és karitatív tevékenységéért.

Hirdetés