Hirdetés
Címke: GYAC
Hirdetés
Győr+ 2021.11.22.

Mindenkit várnak a rekordkísérletre

Különleges rekordkísérlettel vár mindenkit, kortól, nemtől függetlenül Győr városa és a Győri Atlétikai Club november 30-tól december 4-ig, öt napon át az Olimpiai Sportparkban.

Győr+ 2021.11.20.

Torna ob: Tomcsányi Benedek két szeren is győzött

A nőknél Szilágyi Nikolett nyerte az egyéni összetettet, a férfiaknál pedig Tomcsányi Benedek két szeren is győzött a tornászok mesterfokú bajnokságának szombati versenynapján, Győrben.

Győr+ 2021.11.17.

Mesterfokú tornászbajnokságot rendeznek Győrben

November 19-21. között Győrben, az Olimpiai Sportparkban zárul a tornászok 2021-es hazai versenyszezonja, itt rendezik ugyanis a hölgyek számára a szuper csapatbajnokság második fordulóját, valamint a férfi-női Mesterfokú Bajnokságot, továbbá a fiú utánpótlás számára a Kismester elnevezésű megmérettetést.

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.21.

Éremhalmozó evezősöket köszöntöttek

Éremhalmozó evezősöket köszöntött a Városházán a sportért is felelős alpolgármester. Radnóti Ákos a 2021-es Evezős Országos Bajnokságon kiválóan szerepelt sportolóknak és edzőiknek, illetve a GYAC elnökének is gratulált remek szereplésükhöz.

Győr+ 2021.10.08.

Világbajnokok, olimpikonok várják a gyerekeket a toborzón

A Győri Atlétikai Club (GYAC) sportágválasztó rendezvénnyel várja a gyerekeket és szüleiket október 9-én az Olimpiai Sportparkban. Itt mutatkoznak be az egyesület sportágai, közben sztárokkal is találkozhatnak a toborzóra kilátogatók.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat