Címke: GYAC
Hirdetés
Fodor László 2024.03.26.

Győri evezősöket díjaztak

Sorozatban tizedik alkalommal nyerte el az év felnőtt- és utánpótlásedzőjének járó címet Dr. Alföldi Zoltán, a Győri Atlétikai Club evezős szakosztályának trénere.

Győr+ 2024.02.21.

Remekeltek a GYAC versenyzői

Jubileumi, 50. alkalommal rendezték meg az Atlétika Fedettpályás Magyar Bajnokságot. Az eseményre az elmúlt két szezonhoz hasonlóan a Nyíregyházi Atlétikai Centrumban került sor. Böndör Márton, a Győri Atlétikai Club rúdugrója új egyéni csúccsal 531 centiméterrel diadalmaskodott.

Pécskai István 2024.01.14.

A sportban is sikeres volt 2023

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2023-ban is szép eredményeket értek el a győri színeket képviselő élsportolók. A város emellett számos rangos versenynek adott otthont. Összefoglaltuk a tavalyi esztendő legfontosabb sportos történéseit.

P. Csapucha Adrienn 2023.10.18.

A sportbarátság jegyében együtt a tehetségekért

Negyvennégy klub élt a város által meghirdetett sporttámogatással, a nagy érdeklődés miatt így az eredetileg kiírt 100 milliós keret helyett 165 millió forint pályázati forrást biztosított az önkormányzat. A legmagasabb összeget a Rába ETO Győr Sportegyesület és a Győri Atlétikai Club (GYAC) kapta. A két szervezet szerdán az egyetértés, a barátság és a fiatal tehetségek támogatása jegyében vehette át a támogatásról szóló táblát dr. Dézsi Csaba Andrástól és Szeles Szabolcstól.

Győrplusz 2023.09.22.

Feleslegesen hergeli a GYAC-os szülőket az új elnök, a város továbbra is támogatja a klubot

Feszült hangulatban zajlott a csütörtökre meghirdetett GYAC szülői értekezlet az Olimpiai Sportparkban. Szeles Szabolcs alpolgármester hiába biztosította többszörösen is a klubot és annak szakosztályait a város jövőbeni támogatásáról, Borkai Zsolt folyamatosan kiforgatta a szavait, sportszerűtlenül támadta a nemrégiben újjáalakult Rába ETO egyesületét, azt harsogva, hogy a Rába ETO majd elveszi a támogatást a GYAC elől.

Mireider Máté 2023.09.20.

Hatalmas sportfesztiválra készül Győr, jön az Európai Sporthét!  

Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amelyet 2015 óta minden évben megrendeznek a sport és a testmozgás népszerűsítése jegyében. A nemzetközi eseménysorozat idén 2023. szeptemberben 23-30. között zajlik szerte Európában, így Magyarországon is.

Szigeti Sándor 2023.09.11.

Szenzációs győri ezüstérem az evezős vb-n!

Szenzációs versenyzéssel két év alatt a második felnőtt világbajnoki ezüstérmét szerezte meg a kiváló győri evezős, Szabó Bence, aki „most vagy soha” hangulatban várja a tavaszi olimpiai pótkvalifikációs küzdelmeket.

Hirdetés