Címke: GYAC
Hirdetés
Győr+ 2023.05.31.

Lemondott a GYAC-elnökségi tagságáról Radnóti Ákos

A Győri Atlétikai Clubnál a jogilag vitatható elnökválasztás során kialakult tisztázatlan jogi és erkölcsi helyzetre való hivatkozással lemondott elnökségi tagságáról Radnóti Ákos, a város sportért is felelős alpolgármestere.

MTI 2023.05.10.

Ungvári Attila hetedik a világbajnokságon

A Győri Atlétikai Club (GYAC) sportolója, Ungvári Attila kikapott a vigaszágon és hetedikként zárt szerdán a Dohában zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon.

Győr+ 2023.04.24.

Húsz győri érem a szegedi válogatón

Szeged adott otthont az evezősök első válogató versenyének. A Győri AC-ból 31 sportoló vett részt serdülő, ifjúsági, U23-as és felnőtt korosztályban, akik összesen 11 arany-, 8 ezüst- és 1 bronzérmet szereztek. A felkészítő edző Alföldi Zoltán és Nagy Gábor volt.

Győr+ 2023.04.17.

Alföldi Zoltán ismét az év edzője lett

Kiváló munkájáért nyolcadszor jutalmazták Alföldi Zoltánt, aki a Magyar Evezős Szövetség gálaünnepségén megkapta a 2022-es év legjobb edzőjének járó elismerést. A győri Széchenyi István Egyetem oktatója, a Győri Atlétikai Club trénere fontos láncszeme mind a versenyzők által elért példátlan eredményekhez vezető felkészülésnek, mind a sportág hallgatókkal történő megismertetésének.

MTI 2023.04.11.

Döntőben a győri tornászok

Mészáros Krisztofer és Molnár Botond egyéni összetettben, míg Balázs Krisztián és Mészáros nyújtón jutott döntőbe az antalyai torna Európa-bajnokság keddi selejtezőjéből. A csapatversenyben a magyarok tizedik helyen zártak, ezzel részt vehetnek az őszi olimpiai kvalifikációs vb-n.

Szigeti Sándor 2023.04.09.

Szvitacs Alexának is meg kell harcolnia Párizsért

A tokiói paralimpiai bronzérem és a tavalyi vb-siker után a 2024-es párizsi kvótaszerzésre összpontosít Szvitacs Alexa, a Győri Atlétikai Club kiváló para-asztaliteniszezője. Alexát a Párizsig tartó útról is kérdeztük.

Pécskai István 2023.03.25.

Mészáros Krisztofernek az olimpiai bajnoki cím az álma

Szenzációs formában van Mészáros Krisztofer, a Győri Atlétikai Club (GYAC) Európa-bajnoki ezüstérmes klasszisa, akit a szakemberek a legtehetségesebb tornásznak tartanak idehaza. A 21 esztendős sportoló lólengésben, korláton, gyűrűn és talajon is a legjobbnak bizonyult a múlt hétvégén rendezett országos szerbajnokságon. Ez alapján joggal bízhatunk benne, hogy Krisztofer az áprilisi törökországi Eb-n kiemelkedő eredményeket ér el – így büszkévé téve az érte szorító győrieket is.

Hirdetés