Címke: Gönyű
Hirdetés
MTI 2023.04.18.

Fejlesztés a legkisebbeknek: bővítik az óvodát Gönyűn

Több mint 220 millió forintból bővítik az év végére a Győr-Moson-Sopron vármegyei Gönyűn a Kék Duna Óvoda és Bölcsőde épületét, ahol további ötven óvodáskorú gyermeket helyezhetnek majd el. A beruházás a Széchenyi Terv Plusz program részként valósul meg.

Győr+ 2022.09.14.

Világrekord kísérlet: “Gyereket a magasba”

Ötödször rendez országos gyerekemelést szeptember 24-én szombaton a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, kiállva a gyerekvállalás, a családalapítás fontossága mellett. Immár 35 település csatlakozott a kezdeményezéshez, így szinte biztosra vehető, hogy idén is megdől a rekord!

Győr+ 2022.08.03.

Római hajó érkezik Gönyűre

Jövő hét hétfőn, augusztus 8-án egy rekonstruált római hajó, a Danuviana Alacris köt ki az önkormányzat tulajdonában lévő pontonnál.

Földvári Gabriella 2022.02.13.

Szerető Szívek Padja

Érdemes ebben a szép tavaszi időben Gönyűre kirándulni, sétálni a Duna-parton, ahol egy érdekes meglepetés is várja a helyieket és a látogatókat.

Kárpát Zsolt 2022.01.06.

Üzempróbán a Széchenyi Jégtörő

Ellenőrizték Magyarország legnagyobb jégtörőjének műszaki állapotát csütörtökön délelőtt Gönyűnél. A Széchenyi Jégtörőt az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság üzemelteti és december 15-e és március elseje között gondoskodik arról, hogy a hajó ellássa a jég elleni védekezés feladatait.

Földvári Gabriella 2021.07.27.

Magkuckó

Izgalmas kezdeményezés indult Gönyűn a vető- és virágmag csere-bere lehetősége a Magkuckóban.

Hirdetés