Hirdetés
Címke: Gönyű
Hirdetés
Földvári Gabriella 2022.02.13.

Szerető Szívek Padja

Érdemes ebben a szép tavaszi időben Gönyűre kirándulni, sétálni a Duna-parton, ahol egy érdekes meglepetés is várja a helyieket és a látogatókat.

Kárpát Zsolt 2022.01.06.

Üzempróbán a Széchenyi Jégtörő

Ellenőrizték Magyarország legnagyobb jégtörőjének műszaki állapotát csütörtökön délelőtt Gönyűnél. A Széchenyi Jégtörőt az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság üzemelteti és december 15-e és március elseje között gondoskodik arról, hogy a hajó ellássa a jég elleni védekezés feladatait.

Földvári Gabriella 2021.07.27.

Magkuckó

Izgalmas kezdeményezés indult Gönyűn a vető- és virágmag csere-bere lehetősége a Magkuckóban.

Földvári Gabriella 2021.07.15.

Hajós ünnep a Dunaparton

A Gönyűi Honismereti Egylet július 31-én szombaton rendezi a hagyományos hajós ünnepet, a Duna napot. Az egész napos gazdag programra várják a falu apraját-nagyját, az elszármazott gönyűieket, és az érdeklődőket.

Földvári Gabriella 2021.06.28.

Humanitárius település lett Gönyű

A Magyar Vöröskereszt eszmeiségét, alapelveit tiszteletben tartó, céljai megvalósításában aktívan részvevő gönyűi közösség elismerésként elnyerte a „Humanitárius település” címet.

Földvári Gabriella 2021.06.23.

Gönyű közösen szurkol

EB Teraszt működtetnek Gönyün, a Polgármesteri Hivatal udvarán, ahová a mai sorsdöntő meccsre is hívják, várják a szurkolókat.

Földvári Gabriella 2021.05.03.

Manó költözött a Duna-partra

Egy lelkes gönyűi barkácsoló manóházat készített és ki is helyezte a településen, valahol a Duna-parton. Vajon hol áll a mesebeli házikó?

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat