Címke: gondosóra
Hirdetés
MTI 2024.04.28.

A győri nyugdíjasok is számíthatnak Magyarország kormányára

A nyugdíjasok számíthatnak Magyarország kormányára - erről beszélt Varga Mihály pénzügyminiszter és Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap, a Jókor magazin megjelenése alkalmából készült, a főtanácsadó Facebook-oldalán megosztott közös videóban.

Mireider Máté 2024.04.01.

Egy gombnyomással segíthet a Gondosóra

Tavaly, 2023 márciusában jelentették be a Gondosóra program elindulását. A csuklóra rögzíthető vagy nyakba akasztható eszköz minden településen elérhető segítséget jelent a nap minden órájában az idősek számára. Országosan több mint 600 ezren igényelték, Győrben több mint 7.100-at szállítottak ki.

P. Csapucha Adrienn 2024.01.30.

Dr. Dézsi: sokoldalúak vagyunk mi győriek, ezért is fejlődik a város!

A Magyar Kultúra Hetét ünnepeltük Győrben az elmúlt napokban, így a kultúra és a művészet kapta a főszerepet a kedden tartott polgármesteri viziten a Győr+ Rádióban. A város fejlődik, így a fejlesztésekről is szó esett. Győr az elmúlt időszakban számos területen jelentős eredményeket ért el, a munka pedig folytatódik 2024-ben is.

MTI 2023.11.12.

Már több mint háromszázezren regisztráltak a Gondosóra programra

Eddig már több mint háromszázezren regisztráltak a Gondosóra programra; aki november 16-ig regisztrál, annak az eszköz még karácsony előtt megérkezik - hangsúlyozta a miniszterelnök főtanácsadója Nyitrai Zsolt a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban.

J. Kovács Andrea 2023.10.29.

Jól vizsgázott a Gondosóra

Tavaly tavasszal indult a Gondosóra program, mely a maga nemében egyedülálló segítséget jelent az idős korosztály mindennapi életében.

MTI/Győr+ 2023.03.02.

Győri nyugdíjasoknak is elérhető a Gondosóra

Jó hír a 65 felettieknek, hogy elindult a Gondosóra program, amely egy országos jelzőrendszerre épül. A szolgáltatás és a jelzőeszköz ingyenes, és Magyarország minden településén hozzáférhető a hét minden napján és órájában, így városunkban is elérhető.

Hirdetés