Címke: Giro d'Italia
Hirdetés
MTI 2022.05.18.

Lezajlott a Giro d’Italia 11. szakasza

Alberto Dainese nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny 11. szakaszát, amelyen Juan Pedro López ismét megtartotta az összetett éllovasának járó rózsaszín trikót.

Knézy Jenő 2022.05.15.

Magyar Giro d’ Italia

Az országúti kerékpározás ünnepe lett ez a pár nap Budapesttől Visegrádig, Kaposvártól Balatonfüredig.

MTI 2022.05.09.

Révész: a verseny a legszebb álmainkat is felülmúlta

Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős kormánybiztos szerint a legszebb álmaikat is felülmúlta a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny első három szakasza, amit péntektől vasárnapig Magyarországon rendeztek.

MTI 2022.05.08.

Cavendishé a balatonfüredi sprint, Van der Poel maradt rózsaszínben

Mark Cavendish nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny harmadik - egyben utolsó magyarországi - szakaszának sprintbefutóját Balatonfüreden, az összetettben változatlanul a holland Mathieu van der Poel áll az élen. Legjobb magyarként Fetter Erik a 41. helyen haladt át a célvonalon.

Győr+ 2022.05.08.

A vasúti menetrendet is érinti a Giro d’Italia

Az országúti kerékpársport egyik legjelentősebb versenyét, a Giro d’Italiát május 6-8. között rendezik meg, melynek mindhárom szakasza az ország turisztikai látványosságának mentén halad végig, érintve Budapestet, Visegrádot, Kaposvárt és Balatonfüredet. Emiatt egyes térségekben vasárnap módosul a vonatok és a buszok menetrendje.

MTI 2022.05.07.

Giro d’Italia – Yates nyerte a budapesti időfutamot

A brit Simon Yates nyerte szombaton a budapesti időfutamot, a második szakaszt a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen, amelynek összetettjében a visegrádi nyitóetapon diadalmaskodó holland Mathieu van der Poel megtartotta éllovas pozícióját. Legjobb magyarként Fetter Erik 45. lett.

Hirdetés