Hirdetés
Címke: Gázfröccs
Hirdetés
Nagy Viktor 2019.11.09.

Apokaliptikus túlélő

Minden autós ember álma, hogy vezessen egy dzsipet. A Wrangler, a Jeep. Nem városi terepjáró, mégis divatcikk. Kultikus munkagép minden földi jóval felszerelve. A túlélő, amiben utasa is mindent túlél…

Nagy Viktor 2019.11.08.

Átélni: motoron, terepen, villannyal

Elérte a villanyautózás a prémium SUV kategóriát. Az Audi e-Tron csúcstechnológia a hétköznapokra. Bemutatjuk a legújabb BMW rendőrmotorokat és egy nem városi terepjárót, ami mégis divatcikk: Jeep Wrangler. A túlélő, amiben utasa is mindent túlél…

Nagy Viktor 2019.10.04.

Tökéletes műszer

Van egy autógyártó, amely nem függ senkitől. Egy márka, ami kivételes technikával és szoborszerű karosszéria­dizájnnal hódít. A Mazda CX­30 a legújabb példánya ennek a kihalófélben lévő (mű)fajnak.

Nagy Viktor 2019.10.03.

A hétüléses, a japán és a virtuális iroda

Ha nagy a család, nagy autóra van szükség… és 7 ülésre. A Skoda Kodiaq óriás városi SUV-ban van hely hét ülésnek, ezért most akár állami támogatással is beszerezhető. Egy megbízható, minőségi családi autót próbáltunk ki, ami megfizethető alternatíva. Az Audi győri gyárában nem csak a gyártás, de az irodák tervezése is a virtuális valóság (VR) szintjén történik. Megmutatjuk, a gyáron belüli üzemanyag-töltő állomást. Majd egy vérbeli japán műszer, a Mazda CX-30 mutatkozik be nálunk. Csodás forma, szívómotor és okos hibrid rendszer egy csomagban.

Nagy Viktor 2019.09.17.

50:50

Amikor az Alfa Romeo bemutatta a Giulia szedánt, újra feltalálta az autót. Aztán megalkotta az igazi sport­crossovert és elkészült a Stelvio SUV. Amit vállalt, az nem kockázat, hanem kihívás.

Nagy Viktor 2019.09.13.

Megszelidítve

Egy Volvo az utcaképben üdítő látvány. A legszebb és legsokoldalúbb kombikat és SUV-­ket gyártják, miközben emberközpontú részletekkel teszik otthonossá e guruló szobákat. Mégis most egy különc szedánról írunk.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat