Címke: fröccsnapok
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.04.06.

Kezdődik a Színpadra fel! zenei tehetségkutató verseny toborzása

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont 2023-ban hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a város zenei tehetségkutató versenyét. A nagy sikerre való tekintettel, összeül az új tagokból verbuválódott zsűri, és kezdődik a válogatás!

Herkely Ákos 2023.08.23.

Országszerte koncerteznek a győri tehetségek

Léhárt Mira és Polgár Patrik az idei Fröccsnapok tehetségkutató versenyének döntősei voltak a Mélyvíz vendégei, fiatalos hangulatot varázsolva a stúdióba. Tisztában vannak azzal, hogy még az út elején tartanak, de ők mindent megtesznek azért, hogy beírják magukat a zene történelemkönyvébe.

Zombai-Kovács Ákos 2023.07.27.

Az iparosok keze is „benne volt” a Fröccsnapok sikerében

Ahogy arról szerdai Híradónkban már beszámoltunk, rekordbevételt hozott az elmúlt hétvégén zajlott Rotary Fröccsnapok rendezvénysorozata, ami idén először egészült ki a Színpadra fel! zenei tehetségkutatóval.

Ficsór Dávid 2023.07.26.

Rekordbevétellel zárt a jótékonysági fröccsvásár

A pénteki eső ellenére rekordbevétellel zárult a Győri Rotary Fröccsnapok. A jótékony gyűjtéssel egybekötött rendezvényen több mint nyolcmillió forint gyűlt össze, bruttó egymillió forinttal több, mint tavaly.

HAK 2023.07.23.

Még ma is fröccsözhetünk!

A 18. Rotary Fröccsnapok utolsó napjához érkeztünk. Ám még vasárnap este 23 óráig mindenkit várnak egy frissitő italra és remek koncertekre. Irány a Dunakapu tér!

Havassy Anna Katalin 2023.07.23.

Nagyszerű tehetségek élnek és zenélnek Győrben

Többek között ez is kiderült az idén először megrendezett Színpadra fel! tehetségkutató során, amelynek július 22-én szombaton tartották a döntőjét a Rotary Fröccsnapok keretében. Tizenegy fellépő tette színesebbé a rendezvényt, majd arra is fény derült, kiket ítéltek most a legjobbaknak.

Zombai-Kovács Ákos 2023.07.22.

A szombat szlogenje: fröccsre és Színpadra fel!

A pénteki esőnek nyoma sem volt szombat délután Győr belvárosában, így semmi akadálya sem volt annak, hogy folytatódjon a 18. Rotary Fröccsnapok, ami idén először egy zenei tehetségkutatóval is kiegészült. Délután 4 órától kinyitottak a Dunakapu téri faházak, a színpadon pedig a tehetségkutató 11 legjobb produkciója mutatkozott be, immár a nagyközönségnek is.

HAK 2023.07.22.

Nagy Feró és a Beatrice látványos bulit nyomott a Dunakapu téren

A 18. Győri Rotary Fröccsnapok egyik leginkább várt programja a péntek esti Nagy Feró és a Beatrice koncert volt, amely meglehetősen látványosra sikerült. Sokan voltak kíváncsiak Feróékra, megtelt a tér. Akik pedig nem tudtak elmenni, azoknak fotókkal mutatjuk meg milyen volt a péntek esti fröccsnapos bulizás.

Hirdetés