Címke: fröccsnapok
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.07.24.

Győri lány nyerte a Magyarok Világszépe döntőjét – FOTÓK!

Vasárnap is sok-sok látogatót vonzott a 17. Győri Rotary Fröccsnapokon a Dunakapu téren. Különösen késő délután pörögtek fel az események a színpadon, ahol a Magyarok Világszépe döntőjét rendezték meg. A királynő végül az egyik győri induló, Perger Patrícia lett.

Kárpát Zsolt 2022.07.24.

Zápor frissítette fel a fröccsnapokat

A pénteki sikeres nyitó nap után szombaton folytatódott a 17. Győri Rotary Fröccsnapok a Dunakapu téren. A győri fesztiválra az ország különböző részéről érkeztek Rotary Klubok, amelyek a fröccs árából származó bevételt jótékony célra fordítják.

P. Csapucha Adrienn 2022.07.12.

Hamvas nedűkkel jótékonykodhatunk

Egy igazi nyári kavalkádra csábítják a jótékonykodókat, július 22-24-e között egy minden eddiginél frissítőbb fesztivált kínál a Győri Rotary Fröccsnapok a Dunakapu téren. A bevétel egy részét ezúttal is a Kazinczy Ferenc Gimnázium által szervezett Szép Magyar Beszéd anyanyelvi verseny támogatására ajánlják fel a rotarysok.

Zombai-Kovács Ákos 2022.07.05.

Már a fröccsnapokra készül a Rotary Club

Túl van a tisztújításon és már az idei jótékonysági fröccsnapokra is készül a Rotary Club Győr. Erről a leköszönő és az új elnök is beszélt a Győr+ Médiának.

Földvári Gabriella 2021.07.17.

Fröccs, rock, örömtánc

A szervezők, de a szórakozni vágyó győriek is egész nap az időjárás előrejelzést figyelték, megtarthatók lesznek a szombati programok, az esti Republic nagy koncert.

Hirdetés