Címke: fröccsnapok
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.05.17.

Nagy Feró és a Beatrice a Fröccsnapokon!

Finom fröccsökkel és jó zenével várják a látogatókat a XVIII. Győri Rotary Fröccsnapokon július 21-23. között. A nyári hétvége sztárvendége Nagy Feró és Beatrice zenekar lesz – jelentette be dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Kárpát Zsolt 2022.07.24.

Győri lány nyerte a Magyarok Világszépe döntőjét – FOTÓK!

Vasárnap is sok-sok látogatót vonzott a 17. Győri Rotary Fröccsnapokon a Dunakapu téren. Különösen késő délután pörögtek fel az események a színpadon, ahol a Magyarok Világszépe döntőjét rendezték meg. A királynő végül az egyik győri induló, Perger Patrícia lett.

Kárpát Zsolt 2022.07.24.

Zápor frissítette fel a fröccsnapokat

A pénteki sikeres nyitó nap után szombaton folytatódott a 17. Győri Rotary Fröccsnapok a Dunakapu téren. A győri fesztiválra az ország különböző részéről érkeztek Rotary Klubok, amelyek a fröccs árából származó bevételt jótékony célra fordítják.

P. Csapucha Adrienn 2022.07.12.

Hamvas nedűkkel jótékonykodhatunk

Egy igazi nyári kavalkádra csábítják a jótékonykodókat, július 22-24-e között egy minden eddiginél frissítőbb fesztivált kínál a Győri Rotary Fröccsnapok a Dunakapu téren. A bevétel egy részét ezúttal is a Kazinczy Ferenc Gimnázium által szervezett Szép Magyar Beszéd anyanyelvi verseny támogatására ajánlják fel a rotarysok.

Zombai-Kovács Ákos 2022.07.05.

Már a fröccsnapokra készül a Rotary Club

Túl van a tisztújításon és már az idei jótékonysági fröccsnapokra is készül a Rotary Club Győr. Erről a leköszönő és az új elnök is beszélt a Győr+ Médiának.

Hirdetés