Címke: frizbi
Hirdetés
Pécskai István 2022.08.22.

Frizbiben is ászok a győriek

Történelmi tettet hajtottak végre a magyar frizbiválogatottak tagjai! Az összevont (mixed), tehát lányokat és fiúkat is szerepeltető U17-es gárda az Eb-n, az U20-as együttes pedig a világbajnokságon diadalmaskodott. Ami közös mindkét sikerben, hogy győri játékosok is részesei voltak! Az U20-as válogatottat öt győri fiatal erősítette. Közülük Halász Júlia, az Up&Fly Frizbi SE sportolója ráadásul meghatározó játékosként vezette győzelemre a nemzeti csapatot.

Győr+ 2021.08.26.

Szlovákia győzött frizbiben

Szlovákia nyerte az első - hagyományteremtő céllal megrendezett - 4 Nemzet Ultimate Frizbi Kupát, amelynek a Győri Olimpiai Sportpark adott otthont augusztus végén.

Győr+ 2021.08.21.

Két napig repül a korong Győrben

Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Magyar Repülő Korong Szövetség a 4 Nemzet Kupa elnevezésű, meghívásos Ultimate frizbi versenyt.

Győr+ 2021.08.15.

4 ország összecsapása az Olimpiai Sportparkban

Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Magyar Repülő Korong Szövetség a 4 Nemzet Kupa elnevezésű, meghívásos Ultimate frizbi versenyt - számolt be róla a Metropol.

Kárpát Zsolt 2021.06.10.

A TFSE nyerte a frizbi MEFOB döntőjét

Győrben rendezték meg  Ultimate Frizbi Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságot. Nagy meglepetésre a Széchenyi István Egyetem csapat bejutott a fináléba, azonban a sokszoros bajnok Testnevelési Egyetem csapata verhetetlen volt, és ismét megszerezte a bajnoki címet.

Hirdetés