Stefánia vagdalt petrezselymes burgonyával
Szeptemberben becsöngettek és elindult a tanév. Koksza a Panír konyhafőnöke most egy kicsit nosztalgiázik, és olyan ételt készít, ami felidézi a klasszikus menzák hangulatát.
Szeptemberben becsöngettek és elindult a tanév. Koksza a Panír konyhafőnöke most egy kicsit nosztalgiázik, és olyan ételt készít, ami felidézi a klasszikus menzák hangulatát.
Stefánia vagdalt készül petrezselymes burgonyával.
A Magyarországon régóta népszerű, klasszikus halételek a halászlé, a sült hekk, vagy éppen a rántott ponty mellett érdemes kipróbálni új halas recepteket is.
Egy könnyed nyári ételt készít el a panír séfje. Hamarosan indul a cukkini szezon, így sokak számára jól jön egy pillanatok alatt elkészíthető zöldséges fogás. A feta sajt pedig igazán karakteressé teszi a olaszos jellegű ételünket.
Cukkinis-fetás csirke tésztával: Egy könnyed nyári ételt készít el a panír séfje.
A győri vásárcsarnokban főzött „Koksza” séf. A friss alapanyagok közelsége miatt, egy jófajta Cézár salátára esett a választása, amit magyarosított a Panír konyhafőnöke. Bár egy saláta egyszerűnek tűnik, mégis a sokféle hozzávaló előkészítésével bőven akad majd teendőnk.
Panír premier csütörtök este 19.25-kor a Győr Plusz TV-ben! Külső helyszínen, a Győri Vásárcsarnokban főzött „Koksza” séf!
Egy autentikus olasz ételt ismerhetnek meg Panír című gasztronómiai műsorunk legújabb adásában!
Egy autentikus olasz ételt ismerhetnek meg Panír című gasztronómiai műsorunkban. Koksza séf megmutatja, hogyan készül serpenyőben a sajtos-burgonyás húsgombóc.
Egy igazi, autentikus olasz étellel folytatódik a héten a Győr+ Televízió Panír című gasztronómiai műsora.