Nyári hűsítő: kovászos uborka krémleves
Igazi nyári hűsítő leves készül Ízfaktor című műsorunk következő epizódjában. Hatt Róbert séf azt is megmutatja, hogy a hagyományos magyar ízeket lehet modern, izgalmas formában tálalni.
Igazi nyári hűsítő leves készül Ízfaktor című műsorunk következő epizódjában. Hatt Róbert séf azt is megmutatja, hogy a hagyományos magyar ízeket lehet modern, izgalmas formában tálalni.
Az Ízfaktorban egy autentikus milánói ételt ismerhetünk meg. Az Osso Buco jelentése „lyukas csont”, ugyanis az étel alapja a borjú csülök.
Itt a sütőtök szezon, amit a Koksza séf ki is használ. Az ősz kedvelt zöldségégéből, gyümölcséből nem csak krémleves készíthető.
Egy olyan retro ételt készít el nekünk Koksza séf, ami egy kiadós leves után jól kiegészíti az ebédünket vagy a vacsoránkat. A túróval töltött zsemle összeállításához a hétköznapokban is bátran nekiállhatunk. Ráadásul ez a fogás a gyerekek egyik nagy kedvence lehet.
A klasszikus halételek a halászlé, a sült hekk, vagy a rántott ponty mellett érdemes kipróbálni új recepteket is. Erre bíztat minket Koksza a Panír konyhafőnöke, aki most szürke harcsafilét készít jóasszony módra. Az ízletes fogás magyaros jellegű, amit friss idényjellegű zöldségekkel, friss fűszerekkel dobhatunk fel.
Egy könnyed nyári ételt készít el a panír séfje. Hamarosan indul a cukkini szezon, így sokak számára jól jön egy pillanatok alatt elkészíthető zöldséges fogás. A feta sajt pedig igazán karakteressé teszi a olaszos jellegű ételünket.
A győri vásárcsarnokban főzött „Koksza” séf. A friss alapanyagok közelsége miatt, egy jófajta Cézár salátára esett a választása, amit magyarosított a Panír konyhafőnöke. Bár egy saláta egyszerűnek tűnik, mégis a sokféle hozzávaló előkészítésével bőven akad majd teendőnk.
Egy autentikus olasz ételt ismerhetnek meg Panír című gasztronómiai műsorunkban. Koksza séf megmutatja, hogyan készül serpenyőben a sajtos-burgonyás húsgombóc.
Egy igazi, autentikus olasz étellel folytatódik a héten a Győr+ Televízió Panír című gasztronómiai műsora.
A rakott fogásokra jellemző, hogy igazán kiadós és tartalmas egytálétel. Koksza séf ebben a receptben elsősorban a zöldségeket részesíti előnyben. A húsmentes változatban sem maradunk le a fehérjéről, hiszen a lencse kiválóan alkalmas a hús pótlására.