Címke: fotó
Hirdetés
Szerző és fotó: Győr+ 2024.05.02.

Az én perspektívám

Görcsné Muzsai Viktória első önálló kiállítása nyílt meg a jásdi Bodzaházban.

Földvári Gabriella 2024.04.22.

Hommage fekete-fehérben

Nagy Ferenc fotóművész szuggesztív fekete-fehér fotóival tiszteleg Győr városa, és a Széchenyi István Egyetem előtt. A különleges képeket a „Kockában” az egyetem Győri Innovációs Parkjában (Töltésszer u. 13.) láthatják az érdeklődők egy hónapon át.

Győr+ 2023.12.20.

Szeretet a szívekben, káprázat a levegőben – drónos fotókon a meseszép, győri advent!

Hetek óta tart az advent, azóta rengetegen kilátogattak a fantasztikus portékákat kínáló vásárba, hogy egy forralt bor, vagy fűszeres puncs társaságában felfedezzék a karácsonyi köntösbe bújt belváros kincseit. Mi is így teszünk, időről-időre sétálunk egyet, most újra nyakunkba vettük a varázslatos utcákat, igaz, ezúttal kicsit másként...

Győr+ 2023.02.06.

Újváros fényben és árnyékban

2023. február 6-án (hétfőn) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár 2. emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross Gábor út 4.) kerül sor az ’’Újváros fényben és árnyékban’’ című fotópályázat díjkiosztójával egybekötött eredményhirdetésre, s az alkotásokból rendezett kiállítás megnyitójára.

J. Kovács Andrea 2022.08.12.

Óvatosan a megosztásokkal!

Az ENSZ közgyűlése 1999-ben nevezte ki augusztus 12-ét a fiatalok világnapjává. A jeles nap célja, lehetőséget adni a fiataloknak, hogy felhívják figyelmünket a társadalomban elfoglalt szerepükre, jogaikra, nehézségeikre. Az esemény apropóján dr. Baracsi Katalin internetjogász egy, a digitális világban elterjedt jelenségre mutatott rá. A túlzott szülői, nagyszülői képmegosztásról van szó, mely igenis hátrányosan érintheti gyermekeinket, unokáinkat.

Győr+ 2022.07.04.

Fotókiállítás a keresztény értékekről

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége által támogatott Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért Alapítvány (KÁMME) keresztény ünnepekhez kapcsolódó témájú pályázati anyagából összeállított kiállítására hívják mindazokat, akiket érdekel a Kárpát-medencei magyar fotósok különleges látásmódja, tiszta szíve és hite.

Földvári Gabriella 2021.11.22.

XXI. Nemzetközi Fotószalon

A Nemzetközi Fotószalon díjnyertes alkotásaiból nyílik tárlat a győri (VOKE) Arany János Művelődési Ház (Szárnyaskerék épülete, Révai utca 5.) galériájában.

Győr+ 2021.11.10.

Különleges tárlat a Széchenyi István Egyetemen

Különleges tárlat látogatható a Széchenyi István Egyetem Apácai Karán, Győrben a Liszt Ferenc utca 42. szám alatt. Fülöp Péter tanár, költő, fotográfus, Szén Rajz Ok című fotográfiái láthatók a tárlaton.

Győr+ 2021.11.02.

Bögi Tamás születésnapi fotói

A 70. születésnapját ünneplő Bögi Tamás fotóiból és Bán Tímea mandaláiból nyílt kiállítás a Marcal étteremben. Bögi Tamás a városnak és Győr kulturális eseményeinek rendíthetetlen fotósa október végén töltötte be 70. életévét, a születésnapos fotókiállítással ünnepel és egyben az idén 750 éves Győr városát is köszönti.

Hirdetés