Címke: fogyatékossággal élő
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.02.23.

Nem sajnálatra, elfogadásra van szükség

Fóris Norbert látássérült egyetemista sportolóval egy különleges beszélgetésen ismerkedhettek meg a Móra Ferenc Általános Iskola diákjai. A korosztályos Európa-bajnok judóst rendhagyó módon Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere faggatta hétköznapjairól.

Zombai-Kovács Ákos 2023.01.31.

Fogyatékossággal élők ergométereztek

Már 14. alkalommal rendeztek ergométeres versenyt Győrben, fogyatékossággal élő gyerekek, fiatalok és felnőttek részére. A Méhecske Alapítvány évekkel ezelőtt szinte a semmiből indította el kezdeményezését, melynek célja felhívni a figyelmet arra, hogy a sérültséggel élők ugyanolyan értékes tagjai a társadalomnak, mint a teljesen épek. Ezúttal közel 100-an sportoltak közösen az Olimpiai Sportparkban, ahol utánpótlás versenyzők és támogatók részvételével, VIP futamot is rendeztek. A rendezvényt Kara Ákos országgyűlési képviselő és Radnóti Ákos alpolgármester nyitották meg.

MTI 2023.01.25.

Pályázatok fogyatékossággal élők gondozására

Autistákat és más fogyatékossággal élőket segítő civil szervezetek támogatására jelentek meg új pályázatok, összesen 342 millió forintos kerettel - mondta a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára.

Hirdetés