Címke: Fogadó
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.04.26.

Tavaszi Megtisztulás: jótékony adománygyűjtés Győrben!

Októberben a győri önkormányzat és az Audi Hungaria összefogásával országosan is egyedülálló adományközpont nyílt Adyvárosban, ahova azóta rengeteg felajánlást érkezett. A FOGADÓ most ismét számít a segítőkész emberekre, és tavaszi adománygyűjtést hirdetett!

Németh Boglárka 2024.04.04.

Adomány a Fogadónak

Kilencmillió forint értékben ajánlott fel bútorokat a Fogadó Adományközpont két intézményének a WHB.

Szöveg és fotó: Ficsór Dávid 2023.12.21.

Karácsony előtt célba ért a borlovagok adománya

Több mint 400 győri család asztalán már biztosan lesz meleg étel karácsonykor. Az Európai Borlovagok Győri Legációja csütörtökön közel 1300 kg csirkehúsos termék kiosztásával igyekezett segíteni a rászorulókon.

P. Csapucha Adrienn 2023.12.21.

Évzáró vizit: szívmelengető advent után, dolgos esztendő elé néz a polgármester!

Utolsó közgyűlés után, csütörtökön sor került az utolsó polgármesteri vizitre rádiónk stúdiójában. Az adventi időszakban is rengeteg teendője akad a város első emberének, de egyáltalán nem bánja, hiszen mint mondta, rengeteg pozitív és megható pillanatot élt át a napokban, mikor felkereste a különböző intézményeket. Természetesen a műsorban egyfajta rövid évértékelőként a fejlesztésekről is szó esett.

P. Csapucha Adrienn 2023.12.20.

Figyelem a Fogadónak

Októberben három győri szociális intézmény és az Audi Hungaria összefogásával új adománykezelő központ nyílt Adyvárosban, ahova azóta rengeteg felajánlást érkezett a rászorulóknak. Az ünnepekhez közeledve még nagyobb figyelmet kap a létesítmény, szerdán például dr. Dézsi Csaba András látogatott a helyszínre, a polgármester persze nem érkezett üres kézzel, az önkormányzati intézmények dolgozóinak adományát juttatta el a Fogadóba.

Hirdetés