Hirdetés
Címke: filmklub
Hirdetés
Földvári Gabriella 2021.10.22.

Pogány Judit és Wolf Kati mesél

A Győrplusz Filmklub pénteken tűzi műsorára Dargay Attila Vuk című klasszikus rajzfilmjét. Farkas Mónika a Győr+ Este műsorában Pogány Judittal és Wolf Katival beszélgetett.

Földvári Gabriella 2021.10.18.

Negyven éve rajongunk a kis rókáért

Negyven évvel ezelőtt mutatta be a televízió először a Vuk című rajzfilmet, sikere azóta is töretlen, generációk nőttek fel rajta. A Győrplusz Filmklub október 22-én 19.30-tól tűzte műsorára Dargay Attila moziját.

Földvári Gabriella 2021.10.15.

A magyar narancs

Bacsó Péter A tanú című alkotása az első számú magyar kultuszfilm, melyet ma este vetítünk a Győr+ Filmklubban. Egyfelől tanulságos és szórakoztató mementója az újkori magyar történelem egyik legnyomasztóbb periódusának, másrészt a konkrét történelmi kontextustól megfosztva is érvényes a mondandója a naiv, alapvetően jó szándékú kisember és az őt kénye-kedve szerint ráncigáló hatalom örök konfliktusáról. Farkas Mónika a Győr+ Rádióban Réz András filmesztétával beszélgetett.

Földvári Gabriella 2021.10.11.

Érkezik A tanú a Győrplusz Filmklubba!

A tanút, a máig az első számú magyar kultuszfilmet vetítjük a Győrplusz Filmklubban október 15-én 19.30-tól amelynek szinte minden második mondata szállóigévé vált.

Földvári Gabriella 2021.10.08.

Keménykalap és krumpliorr

A Keménykalap és krumpliorr című ifjúsági mozit tűzte műsorára pénteken 19.30-tól a Győrplusz Filmklub. Lópici Gáspár - a rajongásig szeretett győri színművészről, Szilágyi Istvánról, Pityi bácsiról emlékezett meg Farkas Mónika a Győr+ Rádió műsorában. Kollégánk Az epizódkirály – színészportré Szilágyi Istvánról című film rendezőjével, Fábián Györggyel beszélgetett.

Földvári Gabriella 2021.10.04.

Jön Bagaméri és Lópici Gáspár!

„Itt van, megjött Bagaméri, ki a fagylaltját maga méri!” – Ki ne emlékezne erre a legendás mondatra? Jó hír a filmrajongóknak, hogy október 8-án 19.30-tól a Győrplusz Filmklub is műsorára tűzi az ifjúsági mozit a Győr+ Televízióban.

Földvári Gabriella 2021.09.20.

Matuska helyett Purci úr

Az Ötvös Csöpi-széria 3. részét, az 1985-ben forgatott Az elvarázsolt dollár című filmet vetítjük szeptember 24-én 19.30-tól a GyőrPlusz Filmklubban, a Győr+ Televízió műsorán.

Földvári Gabriella 2021.09.13.

Csak semmi pánik

Ötvös Csöpi és Kardos doktor újabb kalandját láthatjuk parádés szereposztásban: Bujtor István, Kern András, Bodrogi Gyula, Zenthe Ferenc és Koncz Gábor szereplésével a Győrplusz Filmklub műsorán a Győr+ Televízióban szeptember 17-én pénteken 19.30-tól.

Földvári Gabriella 2021.07.12.

Az évszázad pere a vagyonért

Az 1966-os, Kárpáthy Zoltán című filmet Várkonyi Zoltán rendezte, a főbb szerepekben Kovács Istvánt, Venczel Verát, Darvas Ivánt, Latinovits Zoltánt és Ruttkai Évát láthatjuk.

Földvári Gabriella 2021.07.09.

A korszak szuperprodukciója, a legnagyobb színészekkel

Az Egy magyar nábob és közvetlen folytatása, a Kárpáthy Zoltán Jókai Mór azonos című regényeiből készültek, melyeket az 1850-es évek közepén írt. A közel húsz évet felölelő történetek a személyes sorsok mögött a reformkor is életre kel, az elmaradottság és a fejlődés közötti választásról szól.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat