Címke: filmklub
Hirdetés
Győr+ 2023.03.24.

Imádják a magyar filmeket a győri egyetem nemzetközi hallgatói

A Széchenyi István Egyetem egy évvel ezelőtt indított Magyar Filmklubot nemzetközi hallgatóinak, amely nagy sikert aratott körükben. A rendezvénysorozat célja, hogy a Győrben tanuló külföldi fiatalok A Pál utcai fiúk, a Szabadság, szerelem, a Jóreménység-sziget és más alkotások révén közelebb kerüljenek a magyar kultúrához és történelemhez.

Kóka Enikő 2022.12.19.

Csak film, semmi reklám

A Győr+ TV Szilveszterkor is izgalmas szórakozást kínál nézőinek. A Filmklub régi kedvencekkel, magyar klasszikusokkal kedveskedik a mozi szerelmesinek, hogy 2022 utolsó napja is felejthetetlen legyen.

Győr+ 2022.06.30.

Séfként bújt huszárruhába

Bede Róbert séf is szerepel A delelő obsitos és a fekete bárány című filmben, amit pénteken láthatnak a nézők a Győr+ TV-ben.

Győr+ 2022.06.28.

“Egy igazi Szőke-filmet akartunk összerakni”

Újabb vígjáték készült el a szentesi humoristák, Szőke András, Badár Sándor és Horváth János baráti társaság által. Az alkotást pénteken tekinthetik meg a Győr+ Televízió nézői.

Földvári Gabriella 2021.10.22.

Pogány Judit és Wolf Kati mesél

A Győrplusz Filmklub pénteken tűzi műsorára Dargay Attila Vuk című klasszikus rajzfilmjét. Farkas Mónika a Győr+ Este műsorában Pogány Judittal és Wolf Katival beszélgetett.

Földvári Gabriella 2021.10.18.

Negyven éve rajongunk a kis rókáért

Negyven évvel ezelőtt mutatta be a televízió először a Vuk című rajzfilmet, sikere azóta is töretlen, generációk nőttek fel rajta. A Győrplusz Filmklub október 22-én 19.30-tól tűzte műsorára Dargay Attila moziját.

Földvári Gabriella 2021.10.15.

A magyar narancs

Bacsó Péter A tanú című alkotása az első számú magyar kultuszfilm, melyet ma este vetítünk a Győr+ Filmklubban. Egyfelől tanulságos és szórakoztató mementója az újkori magyar történelem egyik legnyomasztóbb periódusának, másrészt a konkrét történelmi kontextustól megfosztva is érvényes a mondandója a naiv, alapvetően jó szándékú kisember és az őt kénye-kedve szerint ráncigáló hatalom örök konfliktusáról. Farkas Mónika a Győr+ Rádióban Réz András filmesztétával beszélgetett.

Földvári Gabriella 2021.10.11.

Érkezik A tanú a Győrplusz Filmklubba!

A tanút, a máig az első számú magyar kultuszfilmet vetítjük a Győrplusz Filmklubban október 15-én 19.30-tól amelynek szinte minden második mondata szállóigévé vált.

Hirdetés