Hirdetés
Címke: film
Hirdetés
Police.hu 2019.11.11.

Ne várj 72 órát!

A Valan – Az angyalok völgye című mozifilm és az ORFK közös kezdeményezést indít az eltűnt gyerekek mielőbbi megkerüléséért.

mti 2019.10.14.

Új döntéshozók a Magyar Filmalapnál

Megújul a Magyar Nemzeti Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága: a testületet hétfőtől Káel Csaba rendező, filmügyi kormánybiztos; Kálmán András, a filmalap vezérigazgató-helyettese, filmforgalmazási szakember; Pesti Ákos producer, gyártásvezető; Fonyódi Tibor író, forgatókönyvíró; valamint Pál Ákos, a filmalap vezérigazgatója alkotja - közölte a filmalap az MTI-vel hétfőn.

MTI 2019.10.12.

Magyar filmek fesztiválja külföldön is

Los Angelesben idén is megrendezik a magyar filmek fesztiválját - tájékoztatta az MTI-t Bunyik Béla, a fesztivál alapítója és egyik főszervezője.

győr+ 2019.10.10.

„Ne egymás ellen, hanem egymásért harcoljatok!”

A győri Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda három tizenkettedikes diákja, Áder Bálint, Horváth József és Simon Péter TestVér címmel forgatott kisfilmet, mellyel a Nemzeti Keresztény Ifjúsági Kulturális Központ által meghirdetett bibliai témájú, országos videokészítő versenyen első helyezést értek el.

MTI 2019.09.26.

Távozik a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója

Távozik posztjáról Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója, a Filmszakmai Döntőbizottság elnöke - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

MTI 2019.09.23.

Kihirdették a díjazottakat

Zurbó Dorottya A monostor gyermekei című filmje nyerte el a 4. Ars Sacra Filmfesztivál első alkalommal odaítélt fődíját.

MTI 2019.09.23.

70 éves Pedro Almodóvar

A kétszeres Oscar-díjas spanyol filmrendező, a kortárs filmművészet egyik legérdekesebb alakja szeptember 25-én ünnepli 70. születésnapját.

MTI 2019.09.23.

Újra tarolt a népszerű sorozat

Az HBO Trónok harca kapta a legjobb drámasorozat díját a vasárnap esti Los Angeles-i 71. Emmy-gálán, a legjobb vígjátéksorozatok mezőnyében pedig az Amazon Fleabag című szériája kapta a trófeát.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat