Címke: film
Hirdetés
Győr+ 2024.04.12.

NFI FilmKlub a Széchenyi István Egyetem hallgatóinak

Rendhagyó mozizással várja az érdeklődőket a győri Széchenyi István Egyetem lassan három éve működő NFI Filmklubja április 16-án, kedden 17 órakor. A zsinórban három olimpiai bajnoki címet szerzett vízilabda-válogatottról szóló „A nemzet aranyai” című dokumentumfilm vetítésén a szereplők közül dr. Steinmetz Barna és Gergely István lesznek a meghívott vendégek a Menedzsment Campus MC-001-es termében.

Iván Gábor 2024.04.10.

A pénz nem állhat a szerelem útjába!

A romantikus történetben a kikapcsolódást egy hozományvadászathoz kölcsönkért kastély, a pénzre kiéhezetteket megtéveszteni akaró gazdag dél-amerikai rokon, és megannyi poén, helyzet- és jellemkomikum garantálja! S akik e felejthetetlen alakítást számunkra nyújtják: az Kabos Gyula, Tolnay Kláry, Ráday Imre és Turay Ida.

Iván Gábor 2024.03.26.

Dunaparti randevú

Egy izgalmas és szórakoztató romantikus vígjáték, tele cselszövésekkel és fordulatokkal. S akik eme kacifántos történetben megnevettetésünket garantálják: az Perczel Zita, Berky Lili, Rádayi Imre, Csortos Gyula és Kabos Gyula.

Győr+ 2024.03.22.

Egy szép nő “csúnya” bosszúja

A Győrplusz Filmklub következő adásában A csúnya lány című filmet vetítjük, amelyet 1935-ben mutattak be Muráti Lilivel és Jávor Pállal a főszerepben.

Győr+ 2024.03.15.

Ebből happy end lesz!

Zenés, romantikus vígjátékkal pörög tovább a Győrplusz Filmklub. Az új rokon (eredeti címén: Az uj rokon) című Gál Béla filmet március 16-án láthatják a Győr+ Televízió műsorán.

MTI 2024.03.13.

Meghalt Gát György rendező, producer

Hetvenhét éves korában meghalt Gát György rendező, producer; a halálhírt lánya, Gát Anna tette közzé bejegyzésében az X-en (korábbi nevén Twitter) szerdán.

Hirdetés