Címke: FIFAWorldCup
Hirdetés
MTI 2022.12.18.

Elképesztő dráma és gólzápor – Argentína a világbajnok

Története során harmadszor nyert labdarúgó-világbajnokságot Argentína azzal, hogy a katari torna vasárnapi fináléjában 2-2-es rendes játékidő és 3-3-as hosszabbítás után tizenegyesekkel 4-2-re legyőzte a legutóbb aranyérmes francia válogatottat.

MTI 2022.12.17.

Horvátország a bronzérmes

A horvát válogatott megszerezte a bronzérmet a katari labdarúgó-világbajnokságon, miután a harmadik helyért lejátszott szombati helyosztón 2-1-re legyőzte a marokkói együttest.

Győr+ 2022.12.16.

Ki látja a focilabdát a pandák között?

A labdarúgó-világbajnokság idején milyen más tematikájú képrejtvény lehetne aktuálisabb, mint egy olyan, amelyben épp egy focilabdát kell megkeresni? Aki szeretné, ezzel is tesztelheti magát!

MTI 2022.12.14.

A címvédő lesz Argentína ellenfele a döntőben

A címvédő francia válogatott lesz az argentin csapat ellenfele a katari labdarúgó-világbajnokság fináléjában, miután a második elődöntőben szerdán 2-0-ra legyőzte a marokkói együttest.

MTI 2022.12.13.

Argentína jutott elsőként a döntőbe

Elsőként az argentin válogatott jutott döntőbe a katari labdarúgó-világbajnokságon, miután a keddi elődöntőben 3-0-ra legyőzte a legutóbb ezüstérmes horvát csapatot.

Győr+ 2022.12.13.

Itt vannak a ma esti kezdőcsapatok

Ma este bejut az első válogatott a katari labdarúgó-világbajnokság fináléjába: az elődöntőben Argentína ellenfele Horvátország lesz. Íme, így áll fel a két csapat! - írja a nemzetisport.hu.

Hirdetés