Címke: festészet
Hirdetés
Csollán Tamara 2024.04.23.

Megnyílt a Barabás Festőkör tárlata

Kellemes társasági esemény színhelye volt kedden délután a Richter terem, ahol megnyílt a Barabás Festőkör legújabb tárlata. A csoportot huszonhat éve hozta létre Barabás László festőművész, s révfalusi műtermében azóta hetente tanítja, inspirálja az alkotószellemmel és kedvvel megáldott felnőtteket.

Földvári Gabriella 2024.01.25.

Festményeken Borbély Károly életútja

Életút címmel nyílt meg Borbély Károly festőművész, a Széchenyi István Egyetem mesteroktatójának kiállítása szerdán a József Attila Művelődési Házban.

Herkely Ákos 2023.11.20.

Coaching and Art

Fodor Tímea coach látogatott el a vasárnapi Magunk Köztbe és beszélt a művészterápiáról, az emberek önismereti hiányosságairól, az önbizalom hiányának leküzdéséről.

Földvári Gabriella 2023.11.10.

Izgalmas színes tárlat Szabadhegyen

2 pArt 1 hullámhossz (képző- fotó- és iparművészet, irodalom) címmel látható a KÉVE Művészeti Társaság és a Verőcei Alkotói Közösség kiállítása a József Attila Művelődési Házban (Móra F. tér 1.)

Földvári Gabriella 2023.11.09.

A lelkek találkozása a művészetekben

Pál Viktória Lélekút című kiállítása nyílik november 10-én 18 órakor az Arany János Művelődési Ház galériájában (Révai u. 5.) A festmények mellé egy kis élő DreamCorner42 muzsika a is lesz.

MTI 2023.08.29.

Elhunyt a Munkácsy-díjas festőművész

Életének 73. évében, kedden elhunyt Rényi Katalin Munkácsy-díjas festőművész, tervezőgrafikus, a kortárs magyar festészet kiemelkedő alakja, költő, művésztanár, a Magyar Köztársasági Érdemrend kitüntetettje - közölte a család kedden az MTI-vel.

Földvári Gabriella 2023.08.07.

Festészeti tábor és workshopok Vajda Noémi festőművésszel

A nyári szünet tartalmas és hasznos ugyanakkor feltöltődést és pihenést biztosító megszervezése kihívást jelent a legtöbb gyakorló szülő számára. Vajda Noémi festőművész és művészpedagógus ehhez nyújtott minőségi foglalkozásokat ezen a nyáron két kurzus alkalmával azon gyermekek számára, akik – őt idézve – úgy gondolják, hogy „az egyre inkább digitalizálódó világunkban szükségünk van az elektronikus eszközök átmeneti mellőzésére és arra, hogy visszatérjünk a matériához.”

J. Kovács Andrea 2023.06.09.

Az öröm útjain

Az alkotás boldogsága címmel nyílt meg Kovács Ildikó és Lövey Györgyi közös tárlata a Triangulum Galériában.

Hirdetés