Címke: festészet
Hirdetés
MTI 2023.08.29.

Elhunyt a Munkácsy-díjas festőművész

Életének 73. évében, kedden elhunyt Rényi Katalin Munkácsy-díjas festőművész, tervezőgrafikus, a kortárs magyar festészet kiemelkedő alakja, költő, művésztanár, a Magyar Köztársasági Érdemrend kitüntetettje - közölte a család kedden az MTI-vel.

Földvári Gabriella 2023.08.07.

Festészeti tábor és workshopok Vajda Noémi festőművésszel

A nyári szünet tartalmas és hasznos ugyanakkor feltöltődést és pihenést biztosító megszervezése kihívást jelent a legtöbb gyakorló szülő számára. Vajda Noémi festőművész és művészpedagógus ehhez nyújtott minőségi foglalkozásokat ezen a nyáron két kurzus alkalmával azon gyermekek számára, akik – őt idézve – úgy gondolják, hogy „az egyre inkább digitalizálódó világunkban szükségünk van az elektronikus eszközök átmeneti mellőzésére és arra, hogy visszatérjünk a matériához.”

J. Kovács Andrea 2023.06.09.

Az öröm útjain

Az alkotás boldogsága címmel nyílt meg Kovács Ildikó és Lövey Györgyi közös tárlata a Triangulum Galériában.

J. Kovács Andrea 2023.05.11.

Szenior Szalon: premier csütörtök este a Győr+TV-ben!

Ismét izgalmas témákkal jelentkezik a Szenior Szalon. A Győr+ TV május 11-én, csütörtökön 20.25 perckor kezdődő második műsorában ellátogatunk a Barabás Festőkörbe, részt veszünk a csanaki örömtáncosok bemutatóján és egy jót beszélgetünk az egykori RÁBA ETO legendás csatárával, Szabó Ottóval.

Ficsór Dávid 2023.04.21.

Megnyílt dr. Patyi Olga első önálló kiállítása 

Megnyílt dr. Patyi Olga kiállítása a Richter Teremben. Az egykori győri háziorvos gyerekkora óta örömmel fest, amatőr művészként rendkívül termékeny, ez a mostani pedig az első önálló tárlata.

Pécskai István 2023.04.06.

Kiállítás nyílt a Kovács Margitos diákok műveiből

KézMű címmel nyílt kiállítás a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeumban. Az érdeklődők a Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Iparművészeti Szakgimnázium tehetséges diákjainak műveit tekinthetik meg a tárlaton, amely április 21-ig látogatható, keddtől péntekig, 10 és 18 óra között.

J. Kovács Andrea 2022.07.31.

A színek szerelmese

A mérnöki precizitás és a dupla műszaki doktorátus érzékeny, kreatív lelket rejt. Bár a színek már gyermekként elbűvölték és tizenegy éves korától fest, az élet úgy hozta, hogy csak nyugdíjasként adhatta át magát a művészi alkotásnak. Dr. Koren Editnél jártunk.

Hirdetés