Műterem séta 

Földvári Gabriella Fotó: Ács Tamás
2024.07.08. 14:28

Csurák Erzsébet képzőművész nyitott műteremsétát tart július 10-én szerdán és 12-én pénteken 15 és 18 óra között a Rómer Ház emeletén a CSURAKartstudióban.

Csurák Erzsébet időről időre kinyitja stúdióját a nagyközönség előtt, hogy bemutassa munkáit és kortárs gyűjteményét. A művésznő alkotóműhelyében nem csak fest, hanem itt találhatók meg korábbi munkái, valamint itt látható jó néhány alkotás Somfai Rezső, Bács Emese, Fehér László és Bihon Győző munkái közül is, így keresztmetszetet kaphatnak az érdeklődők a mai kortárs művészetből. 

Ezeken az alkalmakon bárki találkozhat velem és a kortárs vizuális kultúrával, egyaránt várom a laikusokat, a művészetkedvelőket, a vásárlókat és a gyűjtőket. Missziómnak tekintem, hogy közelebb vigyem az emberekhez a művészetet. Ezeknek a nyitott műtermi napoknak egyrészt jó közösségépítő szerepe van, jókat lehet beszélgetni, fel lehet kelteni az érdeklődők figyelmét az alkotás iránt, valamint a személyes találkozások számomra is nagyon fontosok, hiszen ezekből én is inspirálódok” – mondta portálunknak Csurák Erzsébet.

Kapcsolódó témák: #festészet | #képzőművészet | #művészet |