Címke: férfiak
Hirdetés
Győr+ 2023.02.21.

Potencianövelőket hívott vissza a Nébih

Gyógyszerhatóanyagot tartalmazó, férfiaknak szánt étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Az intézkedés az Anaconda for men, a Kinger és a Titán Power Classic termékek minden tételét érinti minőségmegőrzési időtől függetlenül - közölte a Nébih az MTI-vel kedden.

Tóth Vivien 2021.11.19.

Őket ünnepeljük: november 19-e, a nemzetközi férfinap

Immáron 22 éve ünneplik világszerte november 19-én a nemzetközi férfinapot, ami többek között a nemek közti egyenlőségre fókuszál. Célja, hogy elismerést nyerjenek a férfiak a családban és a társadalomban nyújtott szerepükért, de felhívja a figyelmet arra is, hogy a mindennapi élet milyen nehéz lenne nélkülük.

Tóth Vivien 2021.11.12.

A movember jegyében ön is növesszen bajuszt!

A movember mozgalom 2003-ban indult útjára Ausztráliából, ami azóta az egész világon elterjedt. Célja, hogy egy egész hónapon keresztül a férfiak dobják el a borotvát, és a szakálluk megnövesztésével hívják fel a figyelmet a férfiak egészség megőrzésének fontosságára.

Győr+ 2021.05.07.

Hogyan alakul a nemek közötti egyenlőtlenség?

A pandémia hatásával kapcsolatban pesszimista a lakosság. A magyarok csupán 4 százaléka gondolja úgy, hogy az egyenlőtlenségek csökkenni fognak a válság elcsitultával, szemben a lakosság kétharmadával, akik a pandémia előtti állapothoz való visszatérésre számítanak – derült ki az Ipsos multinacionális piackutató cég jelentéséből.

Hirdetés