Címke: fenyegetés
Hirdetés
Győr+ 2023.09.22.

Háza felrobbantásával fenyegetőzött egy férfi Kisbajcson, gyorsan elfogták

A rendőrségre szeptember 21-én 17 óra körül érkezett bejelentés, miszerint Kisbajcson egy férfi a háza felrobbantásával fenyegetőzik. A rendőrök azonnal a megadott címre mentek, és a háza előtt elfogták a 48 éves elkövetőt. Az ingatlanon az egyenruhások a szükséges intézkedéseket megtették, robbanás nem történt.

MTI 2023.01.17.

Börtönbe megy a férfit, aki lefejezéssel fenyegette a rendőröket

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt két év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki lefejezéssel fenyegette a vele szemben intézkedő rendőröket a Hajdú-Bihar vármegyei Berekböszörményben - tájékoztatta a Debreceni Törvényszék szóvivője az MTI-t kedden.

MTI 2022.08.23.

Bozótvágó késsel fenyegetőzött egy férfi

Elfogtak egy férfit, aki bozótvágó késsel fenyegetőzve, kislányával zárkózott be egy családi házba Soroksáron - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu-n.

Pécskai István 2022.04.21.

Háza felrobbantásával fenyegették a válogatott focistát

Családi házának felrobbantásával fenyegették meg a Manchester United angol válogatott csapatkapitányát, Harry Maguire-t. A 29 éves védő a menyasszonyával és két gyermekükkel az északnyugat angliai Cheshire-ben él, a fenyegetést pedig e-mailben kapta szerdán, egy nappal azt követően, hogy a United 4-0-s vereséget szenvedett Liverpoolban.

Hirdetés