Hirdetés

Háza felrobbantásával fenyegették a válogatott focistát

Illusztráció: Depositphotos.com
Pécskai István
2022.04.21. 19:38

Családi házának felrobbantásával fenyegették meg a Manchester United angol válogatott csapatkapitányát, Harry Maguire-t. A 29 éves védő a menyasszonyával és két gyermekükkel az északnyugat angliai Cheshire-ben él, a fenyegetést pedig e-mailben kapta szerdán, egy nappal azt követően, hogy a United 4-0-s vereséget szenvedett Liverpoolban.

Hirdetés

A helyi rendőrség csütörtök délutáni közleménye szerint a ház kiürítésére nem volt szükség, ám bombakereső kutyával átvizsgálták a kertet és a környéket. Maguire számos kritikát kapott a klubjában és a nemzeti csapatban mutatott idénybeli teljesítményéért. Az angol válogatott szurkolóinak egy része ki is fütyülte a bekket március végén a Wembley-ben az Elefántcsontpart elleni felkészülési mérkőzésen.

A 42-szeres angol válogatott futballista szóvivője az eset kapcsán úgy fogalmazott, a játékos számára családja biztonsága az első, ugyanakkor a megszokottak szerint készül az Arsenal elleni szombati bajnokira, a fenyegetés kapcsán pedig egyelőre nem nyilatkozik. Az ügyben egyelőre a Manchester United sem adott ki közleményt.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #bomba | #fenyegetés | #labdarúgás |
likeold
a fb oldalunkat