Címke: felújítás
Hirdetés
Győr+ | Illusztráció: Győr-Szol 2022.11.13.

Tart a felújítás a Jókai parkolóházban

A létesítmény továbbra is csak részlegesen működik, az üzemeltető az átalánydíjas bérlettel rendelkező ügyfelek számára a pinceszinten biztosít parkolási lehetőséget.

Pécskai István 2022.11.11.

Megújul a gyakorló iskola

Közel félmilliárd forintos pályázati támogatásnak köszönhetően megtörténik a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskolája rekonstrukciója.

Győri Útkezelő Szervezet 2022.10.31.

Útlezárás a Móra parknál

November 2-án szerdán Szabadhegyen a Móra park útfelújítása kezdődik, mely útlezárással jár. A már elkészült, felújított rendelő előtti szakasztól a Tárogató utcáig folynak majd a munkálatok.

Győr+ 2022.10.29.

Kívül-belül megújul a Gyakorló iskola

Közel félmilliárd forintos pályázati támogatásnak köszönhetően megtörténik a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskolája rekonstrukciója. A beruházás energetikai korszerűsítést, eszközbeszerzést, burkolatcserét, udvarfelújítást és akadálymentesítést is tartalmaz. Az intézményben szeptembertől innovatív, élményalapú oktatási program indult, így elmondható, hogy az iskola kívül-belül megújul.

Szerző és fotó: Németh Boglárka 2022.10.26.

Miniszterhelyettes az iskola felújításon

Dr. Koncz Zsófia, a Technológiai és Ipari Minisztérium miniszterhelyettese tett látogatást Győrben, szerdán. Elsőként a Mobilis Interaktív és Élményközpont Mobility programjának születésnapján vett részt, majd délután, Kara Ákos országgyűlési képviselő meghívására a marcalvárosi Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Iparművészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola felújítását nézte meg. Az épületet 570 milliós állami forrásból modernizálják, melyet Kara Ákos, képviselő kezdeményezett.

Zombai-Kovács Ákos 2022.10.21.

Reptéri út: a munkaerő-mobilitást segíti a fejlesztés

A munkaerő mobilitását segíti Győrben a közelmúltban megvalósult Reptéri úti fejlesztés. Ezt mondta a Győr+ Médiának Szeles Szabolcs alpolgármester, aki a beruházást finanszírozó TOP-projekt záróeseményén értékelte a közel 600 millió forint, európai uniós forrásból megvalósuló fejlesztést.

Földvári Gabriella 2022.10.20.

Lakóutca-felújítások Kismegyeren

Kismegyeren két újabb lakóutcát, útszakaszt újítunk fel – jelentette be dr. Dézsi Csaba András polgármester szerdán a helyszínen. A Mohi utca és a Sólyom utcának a Mohi és Magtár utcák közötti szakasza újul meg idén ősszel.

Zombai-Kovács Ákos 2022.10.20.

Radó iskola felújítása: a 3. épületre is megvan a pénz

Jó hírt jelentett be csütörtökön Kara Ákos országgyűlési képviselő, akinek kezdeményezésére már korábban elindult a győri Radó Iskola két épületének, teljes energetikai korszerűsítése. A politikus most azt közölte, hogy az intézmény harmadik épületének felújítására is biztosít forrást az állam. Mintegy 250 millió forintból nem csak esztétikusabbá, de jóval energiahatékonyabbá is válik a József Attila út 56. szám alatti iskolaépület. A munkaterület átadás megtörtént, a fejlesztés pedig jövőre készül el.

Földvári Gabriella 2022.10.05.

Megújult, kibővült a likócsi játszótér

Likócson a Kövecses utca és Pesti utca kereszteződésénél a régi játszóteret felújították, új elemekkel látták el a Győr-Szol munkatársai, így biztonságosabbá váltak az eszközök.

Hirdetés