Hirdetés
Címke: felújítás
Hirdetés
MTI 2022.04.27.

840 ezer lakás újulhat meg az év végéig

A háztartások 4,3 százaléka biztosan, 16,5 százaléka valószínűleg nagyobb összeget fog költeni lakóingatlanára a következő egy évben, és ha ezek a tervek mind megvalósulnak, akkor mintegy 840 ezer lakáson végezhetnek el kisebb-nagyobb munkálatokat 2022 végéig - derül ki a GKI és a Masterplast közös áprilisi felméréséből.

Győr+ 2022.04.25.

Zárva az adyvárosi sportpálya

Az Adyvárosi tó mellett található sportpálya jelenleg nem üzemel. A burkolatjavítási munkálatokkal várhatóan április 29-én végeznek.

Földvári Gabriella 2022.04.18.

Szemüveges puttó és bölcselkedő feliratok

A győri székesegyház főhajójából a napokban kikerült az állványzat, már teljes tágasságában, restaurált, megújult szépségében látható a templomtér. Akik a Káptalandombon járnak, láthatják, hogy jelenleg a bazilika külső megújítása történik.

Győr+ 2022.03.26.

Megszépült a győri Fonónő

Győrben a szökőkutak mellett a köztéri szobrok is sorra szépülnek meg. Most a belvárosi Fonónőn volt a sor, a változás pedig szembetűnő.

Kárpát Zsolt 2022.03.17.

Készül a Lomb és a Honleány utca felújítási terve

Megújul Nádorváros egyik klasszikus lakóövezete, a Honleány és a Lomb utca környéke. Csütörtök délelőtt dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere a helyszínen tájékozódott és nézte meg az eddig elkészült terveket. Várhatóan egy öt, és egy öt és fél méter széles új burkolatot kapnak majd az utcák, és a csapadékvíz elvezetést is megoldják a szakemberek. A környékbeliek parkolási problémáit is kezelni kell, jelentette ki a bejáráson a győri polgármester.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.23.

Jól halad a Págisz energetikai felújítása

Jól halad a Págisz Iskola energetikai felújítása, erről a fejlesztés kezdeményezője számolt be a Győr+ Médiának. Kara Ákos kiemelte, több mint 850 millió forintból szépül meg a technikum, egy KEOP-projekt keretében. Az országgyűlési képviselő azt mondta, a PÁGISZ egy nagy múltú szakképző iskola, ami az egész gazdasági térség egyik legfontosabb ilyen jellegű intézménye.

MTI 2022.01.31.

883 ezer lakás újulhat meg az év végéig

A háztartások 5,9 százaléka biztosan, 16,7 százaléka valószínűleg nagyobb összeget fog költeni lakóingatlanára a következő egy évben, amennyiben ezek a tervek mind megvalósulnak, akkor mintegy 883 ezer lakáson végezhetnek el kisebb-nagyobb munkálatokat 2022 végéig - derül ki a GKI és a Masterplast közös januári felméréséből.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat