Címke: felújítás
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.02.13.

Felújítják a nyugdíjas garzonlakásokat

Megkezdődött a győri önkormányzat tulajdonában lévő nyugdíjaslakások felújítása. Nyárig összesen 18 otthon rendbetétele történik meg, amelyekbe folyamatosan költözhetnek be az új bérlők.

Németh Boglárka, Pulai Sarolta 2024.02.07.

Stadion utca: folyamatos a munka

Folyamatosan dolgozik a kivitelező abban a két, Stadion utcai társasházban, ahol hetekkel ezelőtt meghibásodott a gázvezetékrendszer, és ezért most, javításra szorul.

Győr+ 2024.02.01.

Térképen az utak állapota?

Ötéves, jól átgondolt felújítási tervet, az utak állapotát jelző interaktív térképet és az utak üzemeltetésére szánt pénzügyi források két részre osztását javasolja a Civilek Győrért Egyesület.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.01.24.

Felújításból felújításba

A 2023-as év a felújításokról és az átadásokról szólt a nádorvárosi Szent Kamillus Plébánián, ahol a tervek szerint, idén is folytatódnak a munkák. Pörgős 2024-re számít a templom plébánosa, aki bízik a hívek támogatásában, hiszen az orgona és a plébániaépület modernizációja is több millió forintos tétel. Berkes Gyula arról is beszélt, hogy bár a népszámlálás adataiból az derült ki, hogy Magyarországon egyre kevesebben gyakorolják vallásukat, a Szent Kamillus közössége szerencsére nem csökken.

P. Csapucha Adrienn 2024.01.11.

Modern és gyors: 10 millió forintból újult meg az MVM győri irodája

Megnyitotta felújított ügyfélszolgálati irodáját Győrben, a Wesselényi utcában az MVM Csoport. A csütörtökön tartott ünnepségen elhangzott: a beruházás tulajdonképpen egy egymásra találás, a szolgáltató és az önkormányzat, illetve a szolgáltató és a lakosság között. A 250 négyzetméteresre bővült térben a vállalat munkatársai 13 pultnál várják a az ügyfeleket.

Győr+ 2023.12.29.

Felújítják az MCC győri képzési központot

Győr védett műemléki jelentőségű területén, a kiemelten védett Nagyboldogasszony Székesegyház műemléki környezetében, több műemlékkel és kiemelten védett régészeti lelőhellyel is övezett területén található az MCC épülete, amelynek felújításához és átalakításához keresik a kivitelezőt - írja a magyarepitok.hu.

Győr+ 2023.12.22.

Felújítás a 14-es út csomópontjában

"Győr és a környező települések rohamos fejlődése jelentős forgalmat generál az országos közúthálózaton. Ennek felerősödő hatásai évek óta kiemelt problémát okoznak többek között a 14–1401 j. utak csomópontjában. A forgalom zavartalan lebonyolódása, valamint a balesetveszélyes szituációk megszüntetése érdekében a csomópontban jelzőlámpás forgalomirányítás kiépítésére kaptunk forrást a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Közlekedésbiztonsági Csoport keretéből" - tájékoztatott Gortva Tamás, Magyar Közút Nonprofit Zrt. Győr-Moson-Sopron Vármegyei Igazgatóság forgalomtechnikai és kezelői osztályvezetője.

Földvári Gabriella 2023.12.14.

Megújult a Kálóczy téri csónakház

A Révfalui-híd lábánál lévő Kálóczy téri, egykori Rába ETO csónakház ma már régi pompájában ragyog. Dr. Dézsi Csaba András polgármester csütörtökön bejáráson tekintette meg a felújított épületet.

Földvári Gabriella 2023.12.11.

Megújult a Bezerédj-kastély és a gyirmóti művelődési ház

Szabó Jenő a 16. választókerület, Gyirmót és Ménfőcsanak, Ménfő rész képviselője, a Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás elnöke. A településrészen egyre többen élnek, ezért gondot okoz az utak, a járdák állapota, valamint korábban nehézkes volt a városrész biztonságos megközelítése.

Hirdetés