Hirdetés
Címke: fejlődés
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.05.25.

„Az egyik legjobb befektetés a jövőbe a gyerekház”

Szerdán felavatták a Biztos Kezdet Gyerekházat Győrszemerén, melynek célja a hátrányos helyzetű gyermekek egészséges fejlődésének biztosítása, fejlődési lemaradásuk kompenzálása, szüleik gyermeknevelési kompetenciáinak erősítése.

Győr+ 2022.03.31.

Minőségi hangszerekkel fejlődik a hangszerpark

Csaknem hatmillió forintos altszaxofon- és klarinétbeszerzés révén javultak a minőségi képzés feltételei a győri Széchenyi István Egyetem Művészeti Karán. A hangszervásárlások a hallgatók felkészülése mellett a Győr Symphonic Band és az Egyetemi Zenekar felkészülését, koncertjeit is segítik.

JKA 2022.02.09.

Segítség a segítőknek

A Győri Egyházmegyei Karitász központjának munkatársai személyiségfejlesztő, a problémakezelésben segítséget nyújtó szupervízión vettek részt az elmúlt négy hónapban – tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs sajtóreferens.

MTI 2021.11.28.

54 ezerrel kevesebb az álláskereső, mint egy éve

A regisztrált álláskeresők száma 242 ezer közelébe csökkent Magyarországon. A rendszerváltás óta kizárólag 2019 utolsó negyedévében állt alacsonyabban ez a mutató - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat