Címke: fejlődés
Hirdetés
Győr+ 2023.01.04.

Bencés perjel: hit, remény és szeretet kell 2023-ban is

Győrben a Bencés rendház és iskolaközpont évek óta folyamatos fejlődésen megy keresztül. Kormányzati támogatással megújult már a templom, a Llyod-palota, a 2022-es év végén indult projekt középpontjában pedig a rendház tetőterének beépítése továbbá a tető cseréje áll.

Hajba Ferenc 2022.09.27.

Szintet lépett az Audi, bővítették a szerszámgyárat

A legmodernebb technológiák, lézervágó berendezések, flexibilis robotcellák, hálózatba kapcsolt digitális rendszerek szolgálják az Audi Hungaria exkluzívszériás gyártáskapacitásának bővülését, a szerszámüzem jelentős bővítésével – jelentette be Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke az avató ünnepségen

Ficsór Dávid 2022.05.25.

„Az egyik legjobb befektetés a jövőbe a gyerekház”

Szerdán felavatták a Biztos Kezdet Gyerekházat Győrszemerén, melynek célja a hátrányos helyzetű gyermekek egészséges fejlődésének biztosítása, fejlődési lemaradásuk kompenzálása, szüleik gyermeknevelési kompetenciáinak erősítése.

Győr+ 2022.03.31.

Minőségi hangszerekkel fejlődik a hangszerpark

Csaknem hatmillió forintos altszaxofon- és klarinétbeszerzés révén javultak a minőségi képzés feltételei a győri Széchenyi István Egyetem Művészeti Karán. A hangszervásárlások a hallgatók felkészülése mellett a Győr Symphonic Band és az Egyetemi Zenekar felkészülését, koncertjeit is segítik.

JKA 2022.02.09.

Segítség a segítőknek

A Győri Egyházmegyei Karitász központjának munkatársai személyiségfejlesztő, a problémakezelésben segítséget nyújtó szupervízión vettek részt az elmúlt négy hónapban – tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs sajtóreferens.

MTI 2021.11.28.

54 ezerrel kevesebb az álláskereső, mint egy éve

A regisztrált álláskeresők száma 242 ezer közelébe csökkent Magyarországon. A rendszerváltás óta kizárólag 2019 utolsó negyedévében állt alacsonyabban ez a mutató - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára.

Hirdetés