Címke: fagylalt
Hirdetés
Szöveg és fotó: Pécskai István 2023.07.06.

Végleg bezárt a legendás Bonbonetto sütiboltja

Februárban még úgy tűnt, nem kell búcsút venniük a győrieknek a Bonbonetto cukrászda legendás somlói galuskájától és gesztenyepüréjétől. A januárban bezárt cukrászda ugyanis süteményboltot nyitott a Pápai úton. Cseh István tulajdonos azonban úgy döntött, bezárja a Bonbonetto névre keresztelt üzletet is.

Földvári Gabriella 2023.05.22.

Megválasztották az év Balaton fagyiját

Az idén 10. alkalommal rendezték meg a Balaton Fagyija versenyt, amelynek első helyezettje a balatonalmádi Amaretto Fagyizó kreációja, a Balatoni tövises mangó sorbet lett.

Németh Boglárka 2023.04.28.

Kecskesajtos fagylalt válthatja valóra a csanaki álmot

Kecskesajtos füge, pisztácia köntösben - ezzel tarolt a győri Lufi Fagyizó a Gelato Festival World Masters hazai válogatóján. A krémes, intenzív ízvilágú fagylaltot a tölcséresek legnagyobb rajongója, a város első embere, dr. Dézsi Csaba András is megkóstolta.

Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2023.04.27.

Megnyaltuk a legjobbat, ilyen a lufisok kecskesajtosa!

Kecskesajtos füge, pisztácia köntösben – igazi ízorgiának hangzik és az is, a Lufi Fagyizó díjnyertes finomsága minket is elvarázsolt. Megálmodója, Felsődiósi István különleges kreációjával a Gelato Festival World Masters hazai válogatójának második fordulóján bizonyult a legjobbnak. A versenyről, a vendéglátásról és vágyakról is kérdeztük.

Kárpát Zsolt 2022.07.21.

A puncs, vanília, csokoládé verhetetlen

Úgy tűnik a puncs, a csokoládé, a vanília népszerűségét nem tudják megtörni az új trendi ízek. Egy biztos, fagyiból bőven válogathatunk Győrben, mert hatalmas a kínálat, és nem csak a belvárosban, hanem szinte valamennyi lakóövezetben megtalálhatjuk kedvenc fagylaltozónkat. Ráadásul a nagy hőséget is elviselhetőbbé teszi a nyári édesség.

Győr+ 2022.07.17.

Magyar cukrász a világ második legjobb fagylaltkészítője

A Gelato Festival a napokban hirdette ki a világ legjobb fagylaltkészítőit. A nemzetközi ranglista második helyezettje Fazekas Ádám lett a pisztácia gyümölcsfagylaltjával. A magyar cukrászmester eredménye már a nemzetközi sajtót is bejárta.

MTI 2022.07.12.

Balatonfüredi cukrászé lett idén az év fagylaltja

Dobó Norbert balatonfüredi cukrász Szőke zserbó fantázianevű fagylaltja nyerte az Év fagylaltja vándorkupát és az aranyérmet a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idei versenyén - jelentették be a szervezők kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hirdetés