Címke: Erasmus
Hirdetés
Sándor Szigeti 2022.09.16.

Erasmus ösztöndíjpályázatot hirdetett az egyetem

A győri Széchenyi István Egyetem az új tanévre külföldi ösztöndíjpályázatot hirdetett az intézmény hallgatói számára az Erasmus+-program keretében. Aki egyedül nem szívesen vágna bele, annak sem kell kimaradnia, akár barátaival, szaktársaival együtt is utazhat valamely külföldi egyetemre.

Győr+ 2022.09.14.

Erasmus-programmal a Széchenyi István Egyetemen: egy német lány győri kalandja

Minden félévben több tucat nemzetközi hallgatót fogad az Erasmus+ program keretében a győri Széchenyi István Egyetem. A mobilitási pályázattal érkezett Győrbe a mesterképzésen tanuló Katharina Schmidt is, aki a mozgalmas tavaszi szemeszter után élményekkel gazdagodva tért haza Németországba.

Győr+ 2022.08.26.

Egyhetes külföldi képzési programokat is kínál a SZE

Egyedülálló lehetőségként már rövid, akár egyhetes külföldi utazással járó kurzusokat is kínál hallgatói számára a győri Széchenyi István Egyetem, amelyeken a pályázók rugalmasan és könnyen bővíthetik szakmai tapasztalataikat, nemzetközi kapcsolataikat, idegennyelv-tudásukat. Érdemes jelentkezni – ajánlják az újdonságot azok a széchenyisek, akik már részt vettek valamelyik programon.

Győr+ 2022.02.14.

Erasmus+: erre pályázhatnak az egyetem hallgatói!

Megújult az Erasmus+ ösztöndíjprogram, s így a győri Széchenyi István Egyetem hallgatói már nemcsak több hónapot, hanem akár sokkal rövidebb, 5–30 napos vagy két hónapos időszakot is eltölthetnek külföldön az intézmény több mint 200 európai partneregyetemének egyikén.

Hirdetés