Hirdetés
Címke: embercsempészet
Hirdetés
Győr+ 2022.06.29.

Grúz embercsempészt fogtak a rendőrök

Győr-Moson-Sopron megye területén fogtak el a rendőrök egy grúz embercsempészt, aki négy illegális migránst akart Ausztria területére fuvarozni.

Győr+ 2022.04.16.

Fának ütközött az embercsempész autója

Megjöttek a fotók és a hivatalos részletek a reggeli rábaszentmihályi balesetről. A balesetben a grúz sofőr, valamint öt utasa közül négyen megsérültek.

MTI 2022.03.17.

Embercsempészek jelenthetnek veszélyt az ukrajnai menekültekre

Az Európa Tanács emberkereskedelem elleni küzdelemmel foglalkozó szakértői csoportja (GRETA) arra figyelmeztetett, hogy az ukrajnai fegyveres konfliktus elől menekülők könnyen az embercsempészek kizsákmányolásának áldozataivá válhatnak.

Győr+ 2022.02.16.

Embertelen körülmények között szállította az illegális határátlépőket

A Győri Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítéletben kiszabott szabadságvesztés és kiutasítás büntetés helybenhagyását indítványozta abban az ügyben, amelyben egy román férfi illegális bevándorlókat akart Magyarországon keresztül Ausztriába juttatni - olvasható a Győri Fellebbviteli Főügyészség sajtóközleményében.

Győr+ 2021.12.14.

Embercsempészt fogtak Ikrénynél

Az M1-es autópálya 129-es kilométerszelvényében állították meg a járművet az egyenruhások, amelynek rakterében a sofőr 18 illegális migránst szállított Ausztria irányába.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat