Címke: élelmiszeripar
Hirdetés
Szerző és fotó: Havassy Anna Katalin 2025.03.27.

Visszatért a Traubisoda: megkóstoltuk a részben megújult, legendás üdítőt

Ahogy arról korábban már a Győr+ Média is beszámolt, a magyarországi gyártással visszatér a Traubisoda. Az egyik nagy élelmiszerlánc március 27-ére ígérte, hogy kapható lesz a boltjaiban, így én is ellátogattam, hogy visszahozzak pár pohárral a gyerekkoromból.

Győr+ 2025.03.18.

Visszatért egy legendás igazi magyar üdítő!

Az egykor oly közkedvelt szőlő ízű magyar üdítőital visszatéréséről Tállai András László, a Pénzügyminisztérium államtitkára hivatalos közösségi oldalán számolt be.

Prof. dr. Dézsi Csaba András 2025.03.16.

Egészséges-e a teljes kiőrlégabonából készült kenyér?

Mostanában élénk vita alakult ki a világhálón arról, hogy a teljes kiőrlésű gabonából készült kenyér egészségesebb választás-e a finomított lisztből készült fehér kenyérhez képest, vagy inkább veszélyesebb?

Szigeti Sándor 2025.03.06.

8 milliárdos beruházás a Chio győri üzemében

Harminc országba szállítja majd Győrből az új, kemencés chipsét az Intersnack Magyarország. Közép-Európa legnagyobb snackgyárában a tizedik gyártósort avatták fel csütörtökön.

Hajba Ferenc 2025.02.23.

Gasztonyi László ügyvezető, aki már őstermelő is

Aligha gondolta Gasztonyi László villamosmérnök 35 évvel ezelőtt, hogy a garázsából akkor induló családi vállalkozása egykor majd eredeti, ír pedigréjű angusokat is tart a társaság mintagazdaságában.

MTI 2025.02.16.

Palóc André: 18 millió forintra emelkedett az alanyi adómentesség határa

12 millióról 18 millió forintra emelkedett az alanyi adómentesség választására jogosító értékhatár, a kormány ezzel is támogatja a hazai kis- és középvállalkozásokat – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium szóvivője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Venesz Klaudia 2025.02.09.

„Sosem a könnyebb utat választottam.”

Vajon melyik lehet nehezebb? Nőként sikerre vinni egy vállalkozást, vagy túlélni egy generációváltást és menni tovább a kitaposott úton úgy, hogy a vezető tiszteletben tartja a vállalati kultúrát, miközben alkalmazkodik a modern kihívásokhoz? Prohászka Andrea pontosan „ilyen székben ül”, erről a rögös útról beszélt lapunknak.

Hirdetés