Címke: e-sport
Hirdetés
Győr+ 2023.10.15.

Kiemelkedő érdeklődés mellett rendezték meg az Országos Gaming Expót

A győri Széchenyi István Egyetem adott otthont az Országos Gaming Expo (OGEX) tizenkettedik, győri állomásának, ahol az általános iskolás diákoktól kezdve az egyetemistákig mindenkit színes program várt. A rendezvényre rengeteg érdeklődő látogatott el: edukációs előadások és kvízek mellett szimulátorokat, retró PC-játékokat, társasjátékokat és számítógépes játékok sokaságát próbálhattak ki a résztvevők.

Győr+ 2023.05.09.

E-sportban is minőséget nyújt az egyetem

Egyre népszerűbb az e-sport a győri Széchenyi István Egyetemen, köszönhetően annak is, hogy az intézmény sportegyesülete külön szakosztályt működtet a szakág szerelmeseinek. A hallgatók korszerű teremben gyakorolhatnak, ahol akár a kötelező testneveléskurzust is teljesíthetik.

Szigeti Sándor 2020.10.22.

E-sport és mozgás: remekül megfér együtt a kettő!

Egészen különleges helyszíne Győrnek a szeptember elején útjára indult Zoon Születésnapi és Fejlesztő Központ a Puskás Tivadar utcai Vital Centerben. A tabletek és számítógép monitorok előtt felnövő generáció számára hozzák el a mozgás örömét, ahová ráadásul nem csak a gyerekeket, hanem az újdonságokra nyitott szülőket, sőt, nagyszülőket is várják.

Hirdetés