Címke: Dr. Dézsi Csaba András
Hirdetés
Hajba Ferenc 2022.08.20.

„Győr ipari város, erejét mindig a munkalehetőség adta”

Fel kell készülnünk arra, hogy ha nem adunk esélyt további cégek letelepedésére, és nem adunk módot arra a jelenlegi autóipari mamutgyárnak, hogy a modern kor követelményeinek megfelelő háttéripart kifejlessze, vagy nem tudunk az autóipartól független cégeket letelepíteni, akkor – bármennyire is fájdalmas kimondani – Győr néhány évtized múlva, vagy még hamarabb, csődtömeggé válhat. Óriási felelősség ez, és nem csak a polgármester számára – fogalmazott a Győr+ Médiának adott interjújában dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Földvári Gabriella 2022.07.29.

„Energiát adunk a győrieknek”

Dr. Dézsi Csaba András polgármester pénteken aláírta azt a megállapodást, Szebeni Mártonnal a CYEB Energiamegoldás Kft. ügyvezető igazgatójával, melynek jóvoltából a győri háztartások ingyenesen lecserélhetik LED-izókra a meglévő hagyományos égőiket.

Győr+ 2022.07.15.

Dr. Dézsi: Segíteni jó, de komoly kihívás

Emberekkel foglalkozni, rajtuk segíteni szép szakma, de komoly kihívás. Ezt mondta Győr polgármestere, aki egyben a Széchenyi István Egyetem Egészség- és Sporttudományi Karának tudományos dékánhelyettese, az egyetem péntek délelőtti diplomaátadó ünnepségen. dr. Dézsi Csaba András beszédében kiemelte, a diploma csak egy állomás a fiatalok életében, a tanulási folyamat a következő években, sőt életük végéig folytatódik. A végzettek nevében elköszönő ápolás szakos hallgató pedig úgy fogalmazott, óriási dolog, hogy a járvány idején a Széchenyi hőseivé válhattak.

Hirdetés