Címke: Dr. Dézsi Csaba András
Hirdetés
Mireider Máté 2023.08.17.

Közösen dolgozik a győri gazdaság fejlődéséért a város és az iparkamara

Győr gazdaságának fejlesztése az önkormányzat és a vármegyei kereskedelmi és iparkamara közös érdeke, ezért a felek még szorosabbra fűzik együttműködésüket. A város polgármestere, dr. Dézsi Csaba András, és a vármegyei iparkamara elnöke. Pintér-Péntek Imre a vármegyeszékhely gazdaságfejlesztéséről írtak alá egy együttműködési megállapodást.

Szerző: Győrplusz 2023.08.06.

Jogszerűen használják a hivatali szolgálati autókat

A Rammstein együttes koncertjéről hazafelé defektet kapott Budapesten a győri polgármester kocsija. Személyi sérülés nem történt. Dr. Dézsi Csaba András szokásához híven egy Tik-Tok-posztban megosztotta a történteket. Utalt arra, hogy régen ilyen esetben az ember előkapta a pótkereket, kicserélte a sérült gumit, és már mehetett is tovább. A prémium kategóriájú autóknál ez már nem annyira egyszerű, hiszen általában nincs pótkerék. Viszont defekt esetén azonnal érkezik az autómentő, rögtön elszállítja a kocsit, és javítás után visszaviszik a megadott címre.

Győrplusz 2023.07.26.

Pert vesztett Pintér Bence a győri polgármesterrel szemben

Rágalmazás vétsége miatt magánvádas büntetőeljárást indított Pintér Bence, az ugytudjuk.hu újságírója dr. Dézsi Csaba András győri polgármester ellen. A bíróság a Dézsi Csaba András ellen kezdeményezett eljárást megszüntette, és az illetéket is a magánvádlónak kell kifizetnie.

Hajba Ferenc 2023.07.15.

Rögtönzött fórum lett a polgármester látogatása

Este tíz után is egészen éber még a győri Álmos utca. Barátnőjét hazakísérő férfival ugyanúgy találkozunk, mint a munkából érkezőkkel, vagy éppen lelkes kutyasétáltatókkal.

Hirdetés