Címke: digitalizáció
Hirdetés
Győr+ 2024.02.29.

SmartManFest, azaz mindent a digitalizációról

Az ipar 5.0 innovációs és technológiai átmenet, valamint az ipari fokozatváltás a témája a Széchenyi István Egyetem programjának, amelyet a hagyományteremtő céllal életre hívott Smart Manufacturing Festival keretén belül rendeznek a győri kampuszon és az egykori kekszkockában, vagyis az egyetem Győri Innovációs Parkjában. Az érdeklődők március 6-án izgalmas előadások és laborlátogatások keretében pillanthatnak be a digitalizációs innovációk világába.

MTI 2024.02.21.

A győri egyetem is ott lesz az ország első ipari digitalizációs fesztiválján

Elindult a regisztráció az ország első ipari digitalizációs fesztiváljára, a Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvényen több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ) az MTI-vel.

Pécskai István 2023.07.19.

Digitalizálják az iratokat a győri levéltárban

Immáron egy éve komoly fejlesztés zajlik Győr Város Levéltárában. Minderről Kovács László önkormányzati képviselő, levéltári asszisztens beszélt a Győr+ Médiának. A szakembertől megtudtuk, Győr legrégebbi irata 1300-ból származik.

Győr+ 2023.06.13.

Önálló szabadalom lehet az egyetem egyedülálló oktatási platformja

Négy ágazat nyolc szakmájának oktatásához tud hatékonyan hozzájárulni az a mindössze másfél négyzetméteres, 5G képes, moduláris felépítésű kiber-fizikai demonstrációs és oktatási platform, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem szakemberei fejlesztettek.

Ficsór Dávid 2023.05.25.

Nagy kihívás előtt a cégek, kibertérből támadnak a csalók

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága 2023. májusában egy többállomásos rendezvénysorozatot indított, amely során a kiemelt gazdasági szereplők vezetői számára kívánja bemutatni a vállalatokat érintő aktuális kiberbiztonsági fenyegetéseket, valamint a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről szóló új törvény tervezetét.

Győr+ 2023.03.29.

SZE: közösen a minőségi digitális felsőoktatásért

Az oktatás és a tanulás általános korszerűsítésének támogatására irányuló szélesebb körű erőfeszítései részeként a magyar kormány elkötelezett amellett, hogy támogassa a digitális felsőoktatás további terjedését Magyarországon és intézkedéseket vezessen be annak minőségbiztosítása érdekében. Többek között ez is szerepel a most elkészült, a minőségi digitális felsőoktatás Magyarországon című uniós tanulmány összefoglalójában.

Hirdetés