Címke: csimpánz
Hirdetés
Győr+ 2024.01.19.

Búcsú az állatkert két szeretett lakójától

A téli időszak örömteli pillanatai mellett sajnos fájdalmas búcsúkból is kijutott a győri Xantus János Állatkert csapatának. A dromedár, Petra halálára felkészülhettek a gondozók, Malipo, a csimpánz elvesztése azonban derült égből villámcsapásként ért mindenkit.

Győr+ 2023.11.17.

Szülinap a csimpánzházban

Ünnepi napra virradtak a Xantus János Állatkert csimpánzai, hiszen november 17-én, vagyis most ünnepelte első születésnapját a majomház legfiatalabb lakója, Nadin.

Győr+ 2023.10.26.

Már az állatkert lakói is halloweeni lázban égnek!

Kedves videóval lepte meg Facebook követőit a Xantus János Állatkert. A csimpánz kifutó lakói, akik szerdán egyik társuk születésnapját ünnepelték, már javában hangolódnak a közelgő, négynapos halloweeni hétvégére.

Csollán Tamara 2023.01.21.

Egy igazi “zöld” példakép: Jane Goodall

Anna és Berci az idei év első adásában egy igazi "zöld" példaképet mutatnak be a Győr+ Televízió legfiatalabb nézőinek. Ő nem más, mint dr. Jane Goodall, egy kivételes angol tudós, aki egész életét az állatok, legfőképpen a csimpánzok védelmének szentelte. Munkásságát most egy lélegzetelállító kisfilmen keresztül ismerhetjük meg, de szó lesz az általa igazgatott Jane Goodall intézet működéséről is.

Hirdetés