Címke: csatorna
Hirdetés
Szerző és fotó: Pannon-Víz/Borsi Viktória 2023.12.04.

Megújul a víziközmű-rendszer a Festő utca egy részén

Az elöregedett vezetékek miatt az elmúlt időszakban megnövekedett a csatornaleszakadások, meghibásodások száma a városban. A Pannon-Víz nemrégiben csatornajavítási munkákat végzett többek között a Kisfaludy utcában, a Baross Gábor úton és a Zrínyi utcában is.

Győr+ 2022.05.25.

Csatornajavítási munkák Győrben a Révai utcában

Csatorna leszakadás miatt május 25-én (szerdán) csatorna javítási munkákat végez a Pannon-Víz Győrben a Révai utcában, a Jókai úti körforgalom és a vasútállomás főbejárata közötti szakaszon.

Győr+ 2022.05.08.

A törlőkendők a csatorna legnagyobb ellenségei

A szennyvízhálózat üzemeltetése során a legnagyobb problémát az oda nem illő tárgyak, anyagok okozzák, melyek súlyos károkat idézhetnek elő a rendszerben. Munkatársaink a csatornahálózatban találtak már gumilabdát, fegyvert, mobiltelefont, és kulcsokat is. Ezek mindegyike üzemzavart okozhat a hálózatban, ám mégsem az ilyen extrém esetek jelentik a legnagyobb problémát, hanem egy mindennap használt egyszerű eszköz: a nedves törlőkendő.

Győr+ 2022.04.05.

Jelentős támogatást kapnak a sárásiak a győri önkormányzattól

Elkészült a sárási szennyvízcsatorna rendszer második üteme Győrben – jelentette be Dr. Dézsi Csaba András, a város polgármestere. Elmondta: A bekötés költsége a mai árakon 926 ezer forintba kerülne ingatlanonként. Győr város önkormányzata azonban ennek a 36 százalékát magára vállalja, így a Sáráson élő polgároknak csupán a rákötési díj 64 százalékát, vagyis 595 ezer forintot kell befizetniük.

Győr+ 2021.06.24.

Jól sikerült a csatornák meder- és partrendezése

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata „Győr területén elhelyezkedő csatornák meder- és partrendezése” című projektjével sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében. A projekt részként Ménfőcsanak és Gyirmót városrészekben több csatorna és árok újult meg.

Hirdetés