Címke: csalók
Hirdetés
Győr+ 2024.01.09.

Ne kattintson!

Legyen szkeptikus, soha ne adja meg bankkártyája adatait SMS-ben érkező kérésre, így elkerülheti, hogy csalók áldozatává váljon.

Győr+ 2023.11.22.

A vásárlás biztonságáért

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság prevenciós munkatársai – a Mátrix Projekt keretében – óvatosságra intenek az online térben történő rendelésekkel, vásárlásokkal összefüggésben.

Győr+ 2023.10.12.

Vigyázzuk! A Pannon-Víz Zrt. nevében telefonálnak a csalók!

A Pannon-Víz Zrt. értesülései szerint megtévesztő fellépéssel csalók kerestek fel telefonon, illetve személyesen háztartásokat a társaság nevében és vízminőség ellenőrzésre hivatkozva próbáltak időpontot egyeztetve a lakásokba bejutni.

MTI 2023.09.26.

A rendőrség nevében küldenek SMS-t csalók

A rendőrség nevével visszaélve küldenek adathalász SMS-t csalók - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden közleményben.

MTI 2023.01.23.

Internetes csalókra figyelmeztet az OTP

Internetes csalók az OTP Bank nevében küldött sms-ekkel próbálják kicsalni az ügyfelek adatait - figyelmeztetett az OTP Bank hétfői közleményében.

Győr+ 2022.10.28.

Csalókra figyelmeztet a Győr-Szol Zrt.

A Győr-Szol Zrt. tudomására jutott, hogy a társaság nevében csalók próbálnak bejutni a győri lakásokba helyszíni ellenőrzés elvégzésére hivatkozva, majd „formaruha” és hamis igazolvány segítségével megtévesztve az ott lakókat pénzt próbálnak kicsalni tőlük.

Csollán Tamara 2022.08.11.

Telefonos trükkel próbálnak pénzhez jutni a csalók

Újfajta telefonos trükkös módszerrel próbálnak pénzhez jutni a bűnelkövetők Győr-Moson-Sopron megyében. A telefonáló idegen magát banki alkalmazottnak kiadva ejti tévedésbe a kiszemelt áldozatát.

Győr+ 2022.05.20.

Ismét “unokázós” csalók próbálkoznak a megyében

Az elmúlt napokban több bejelentés is érkezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint idős személyeket csalók próbáltak tévedésbe ejteni. A hasonló esetek kapcsán a rendőrség az alábbiakra hívja fel a figyelmet.

Hirdetés