Címke: csalók
Hirdetés
MTI 2023.01.23.

Internetes csalókra figyelmeztet az OTP

Internetes csalók az OTP Bank nevében küldött sms-ekkel próbálják kicsalni az ügyfelek adatait - figyelmeztetett az OTP Bank hétfői közleményében.

Győr+ 2022.10.28.

Csalókra figyelmeztet a Győr-Szol Zrt.

A Győr-Szol Zrt. tudomására jutott, hogy a társaság nevében csalók próbálnak bejutni a győri lakásokba helyszíni ellenőrzés elvégzésére hivatkozva, majd „formaruha” és hamis igazolvány segítségével megtévesztve az ott lakókat pénzt próbálnak kicsalni tőlük.

Csollán Tamara 2022.08.11.

Telefonos trükkel próbálnak pénzhez jutni a csalók

Újfajta telefonos trükkös módszerrel próbálnak pénzhez jutni a bűnelkövetők Győr-Moson-Sopron megyében. A telefonáló idegen magát banki alkalmazottnak kiadva ejti tévedésbe a kiszemelt áldozatát.

Győr+ 2022.05.20.

Ismét “unokázós” csalók próbálkoznak a megyében

Az elmúlt napokban több bejelentés is érkezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint idős személyeket csalók próbáltak tévedésbe ejteni. A hasonló esetek kapcsán a rendőrség az alábbiakra hívja fel a figyelmet.

Győr+ 2021.01.23.

Unokázós csalókat fogtak meg a győri rendőrök

Győrben az elmúlt év végén, valamint ez év januárjában ismét megjelentek az úgynevezett unokázós csalók. A bűncselekmény elkövetői szinte mindig ugyanazzal a mesével tévesztették meg a gyanútlan időseket.

Hirdetés