Címke: családbarát
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.11.10.

Családbarát hely lett az Árkád

Családbarát hellyé nyilvánították a győri Árkádot. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom évek óta azért dolgozik, hogy mindenkinek országszerte annyi gyereke születhessen, amennyit szeretne. A mozgalom fő célja, többek között, hogy a gyereknevelés megkönnyítéséhez a családbarát helyek száma is növekedjen. Az alapítvány több szempontot alapul véve döntött úgy, hogy az országban a bevásárlóközpontok közül másodikként a győri center is elnyerje a címet, amelyet csütörtökön adtak át a vezetőségnek.

Győr+ 2022.07.04.

Ismét elnyerte a Családbarát Munkahely címet a SZE

A Széchenyi István Egyetem nem pusztán munkahely, hanem közösség, amelyben a család különleges helyet foglal el. Az intézmény nemcsak az ott dolgozókat támogatja, de a hallgatóit is segíti, hogy össze tudják egyeztetni a tanulást a gyermekneveléssel. Emellett generációknak szóló programokat, nyári táborokat szervez, baba-mama szobát működtet, anyagi juttatásokkal is segíti a családokat. Az egyetem ezen törekvését ismerték el újra a Családbarát Munkahely címmel.

J. Kovács Andrea 2021.11.05.

Pongrácz Attila Kopp-Skrabski-díjas

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom ötödik éve ítéli oda a Kopp-Skrabski-díjat, amellyel azokat a személyeket jutalmazza, akik az egészséges társadalom, támogató közösségek létrejöttéért, a családbarát szemlélet népszerűsítéséért dolgoznak.

Hirdetés