Címke: bűnügy
Hirdetés
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség 2024.04.22.

Benyugtatózva vezetett és ütközött

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki körülbelül 100 darab nyugtató elfogyasztását követően több táblának, majd parkoló személyautóknak is nekiütközött – áll a főügyészség közleményében.

Herkely Ákos 2024.04.08.

A bűnügyi újságírás és ami mögötte van

Dulai Péter a hazai bűnügyi újságírás jelenkori legnagyobb alakja vendégeskedett a Magunk Köztben. Dolgozott „klasszikus” értelemben vett újságíróként, de ez a terület állt hozzá mindig is a legközelebb.

Szerző és fotó: Venesz Klaudia 2024.03.13.

Szakértő azonosította az É. Imrénél talált fegyvert

Szakértők bevonásával folytatódott a két villanyszerelő meggyilkolásával vádolt É. Imre tárgyalássorozata a Győri Törvényszéken. A 2021 nyarán kezdődött perben előremozdulás történt.

MTI 2024.01.16.

A győri vasútállomásról vittek el egy nőt prostituáltnak

Vádat emeltek egy párral szemben, amelynek tagjai mintegy két hónapon át kényszerítettek prostitúcióra egy kiszolgáltatott fiatal nőt. A sértettet a férfi rendszeresen bántalmazta is - közölte a Fővárosi Főügyészség kedden az MTI-vel.

MTI 2023.02.02.

Elítélték a bécsi merénylet négy bűnrészesét

Bűnrészesség miatt két embert életfogytiglanra, két másikat pedig 19 és 20 év börtönre ítéltek azok közül, akik részt vettek a négy ember halálát okozó 2020-as bécsi merénylet előkészítésében.

MTI 2022.10.24.

Egyre több bankautomatát robbantanak fel Európában

"Drámai mértékben" megnőtt a bankautomaták kifosztásának száma Európában, a robbantásos módszer vált az eszközök felnyitásának és kirablásának "divatos módjává" - közölte az Európai Unió hágai székhelyű rendőrségi együttműködési szervezete (Europol).

MTI 2022.02.15.

Levágta a nyomkövetőt és zaklatta volt élettársát egy holland férfi

Fogolyszökés és minősített zaklatás miatt vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy holland férfi ellen, aki megszökött a bűnügyi felügyelet alól és megfenyegette volt élettársát - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Hirdetés