Címke: Budapest
Hirdetés
MTI 2022.11.22.

Változik a kormányzat felépítése: december 1-én indul az Energiaügyi Minisztérium

Változtatott a kormány szerkezetén kedden a parlament: december 1-jétől létrejön az Energiaügyi Minisztérium, az építési és beruházási tárca neve Építési és Közlekedési Minisztériumra változik, jövő év január 1-jétől pedig a Miniszterelnöki Kabinetirodából történő kiválással létrejön a Gazdaságfejlesztési Minisztérium.

Forrás és fotó: MTI 2022.11.12.

Terhelési próba a Lánchídon

Huszonnégy, egyenként 20 tonnás tehergépkocsival tesztelték a Lánchíd teherbírását szombaton; az elsődleges adatok alapján jól vizsgázott az átkelő, amelynek felújítása továbbra is az ütemtervnek megfelelően és a költségkereten belül zajlik - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t.

MTI 2022.10.10.

Késsel támadt osztálytársára egy középiskolás Budapesten

Késsel támadt osztálytársára egy középiskolás Budapesten, a sérültet kórházba vitték - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon. A Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum (BGSZC) Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum - ahol a késelés történt - közleményben tudatta: a megszúrt fiú 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

MTI 2022.09.04.

Megölte feleségét egy férfi a fővárosban

Egy idős férfi megölte házastársát, majd magával is végezni akart Budapesten, egy XI. kerületi lakásban szombatról vasárnapra virradó éjszaka - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Győr+ 2022.05.18.

Győri fotóst díjaztak az Ezüstgerely-gálán

Budapesten, az Olimpiai és Sportmúzeumban került sor május 18-án az Ezüstgerely művészeti díj átadójára. A díjat kifejezetten sporttal kapcsolatos művek alkotóinak ítélik oda 2-4 éves ritmusban.

Hirdetés