Hirdetés
Címke: Budapest
Hirdetés
Győr+ 2021.10.01.

Vadászati és Természeti Világkiállítás

Szeptember 25. és október 14. között látogatható az idei év legnagyobb természeti kiállítása, az "Egy a Természettel". Az esemény, amely a fővárosban, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban várja az érdeklődőket, az 1971-es budapesti világkiállítás 50. évfordulójának állít emléket.

Győr+ 2021.09.27.

Összezárt a marketingszakma

A 31. Marketing Summit szervezői a postcovid kesergés helyett 21-re húztak meglehetősen impozáns pakliból lapokat. Úgy tűnik, ezúttal is a merészeket illeti a siker és szerencse...

J. Kovács Andrea 2021.09.19.

Bencés diákok a pápai szentmisén

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárónapján Budapestre látogatott Ferenc pápa. A katolikus egyház feje a Hősök terén több száz koncelebráló pappal mutatott be szentmisét mintegy százötvenezer ember előtt. A Czuczor Gergely Bencés Gimnázium diákjai és tanárai különvonattal utaztak a jeles eseményre. Összeállításunk a fiatalok élménybeszámolóiból készült.

mti 2021.09.12.

Elindult Ferenc pápa repülőgépe Budapestről

Ferenc pápa repülőgépe vasárnap délután, nem sokkal három óra előtt felszállt Budapestről, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. A katolikus egyházfő budapesti látogatása után Pozsonyba utazik.

mti 2021.09.07.

Magyar-szerb csúcstalálkozó Budapesten

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos látogatás keretében fogadja Ana Brnabic szerb miniszterelnököt és kormányzati delegációját Budapesten, a hatodik magyar-szerb kormányzati csúcstalálkozó keretében.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat