Címke: Budapest-Bamako rally
Hirdetés
Pécskai István 2022.11.11.

Meghalt a Budapest-Bamako-ralin a magyar autósport legendája

Elhunyt Pétery Szabolcs, a Budapest-Bamako-rali egyik résztvevője és szervezője. Az ötvennégy éves férfi a célba érkezés után kapott szívinfarktust, és bár azonnal mentő érkezett hozzá, az életét már nem tudták megmenteni.

Ficsór Dávid 2022.10.17.

Győri hölgyekkel a soraiban startol a Budapest-Bamako Rally

Ahogy arról már korábban beszámoltunk győri indulója is lesz az idei Budapest-Bamako Rallynak. A sivatagi versenynek Garai Zsófia már harmadszor, míg Nagy Orsolya először vág neki. A résztvevőknek összesen 9400 kilométert kell teljesíteniük, a győri páros a túra kategóriában versenyez és 7000 kilométert fog autózni a tervek szerint. A lelkes indulók a start előtti nap reggelét a Győr Plusz székházában töltötték, és Híradónknak is beszámoltak a legfontosabb tudnivalókról.

Zombai-Kovács Ákos 2022.01.26.

Győri csapat is indul a Bamako Rallyn

A legendás Dakar Rally szellemi örököse a Bamako sivatagi rally, aminek rajtja nem Párizsban, hanem Budapesten van. Ez a rally egy veszélyes tájékozódási verseny, ami idén, minden eddiginél hosszabb és izgalmasabb lesz. A transz szaharai rally eredetileg januárban rajtolt volna, de a Covid-helyzet miatt március 18-ra tolták el az indulást. A résztvevőknek 9400 kilométert kell teljesíteniük, a cél pedig Sierra Leonéban lesz. Jelen állás szerint 40 ország, több mint 700 résztvevője indul a Bamako Rallyn, köztük egy győri csapat is, a két elszánt hölgy a Győr+ Médiának mesélt a jótékony célú versenyről.

Győr+ Rádió 2022.01.21.

Győri csapat is indul az idei Budapest-Bamako Rallyn

Elszántság, kalandvágy, felkészülés, és persze jó csapatmunka. Nagy szüksége van ezekre annak, aki neki szeretne vágni a Budapest-Bamakó Rallynak. Idén a covid helyzet nem tette lehetővé a januári indulást, de a tervek szerint március közepén útnak indul a közel 700 fős mezőny.

Hirdetés