Címke: Budapest-Bamako rally
Hirdetés
Fodor László 2024.03.14.

Lada Nivával a Bamako Rallyn

Második alkalommal teljesítette idén a Budapest-Bamako Rallyt Lada Nivájával a Farádon élő Horváth Mátyás. Az autós kaland 35 napig tartott, igaz ebben a váltó meghibásodása is közrejátszott, a visszaúton mintegy 3500 kilométert vontatva tett meg a versenyző.

Győr+ 2024.03.13.

Másodszor Bamakózott

Második alkalommal teljesítette a Budapest- Bamako Rallyt Lada Nivájával a vármegyebeli Farádon élő Horváth Mátyás.

Kárpát Zsolt 2024.01.23.

Egyedül a sivatagon át

Negyedik alkalommal is nekivág a Budapest-Bamako Rallynak a győri Garai Zsófi. A mezőny pénteken startol el.

Szerző és fotó: Győr+ Rádió 2023.12.21.

Garai Zsófi 2024-ben is nekivág a Budapest-Bamako Rallynak

Embert próbáló megmérettetés, ami csapatban is kihívás, ám egyedül átszelni több, mint 8000 kilométert nőként, első hallásra szinte lehetetlen küldetésnek tűnik. Persze csak azoknak, akik nem ismerik Garai Zsófit, azt a győri belevaló nőt, aki már háromszor nekivágott a sivatagnak. 2024-ben újra autóba pattan.

Nagy Roland 2023.04.19.

Garai Zsófia, a Budapest-Bamako rali résztvevője a Spílerben

A hetvenes évek végén kezdődött a Párizs-Dakar legendája. Akkoriban az indulók a saját szórakozásukat helyezték előtérbe, kalandokra vágytak, és nem az volt a legfontosabb, hogy ki ér előbb a célba. Egy amatőr terepralin akarták átélni Afrika hangulatát.

Győr+ 2023.04.19.

Spíler: a vendég Garai Zsófi, a Budapest-Bamako rali győri résztvevője

A Budapest-Bamako ralin az utóbbi három alkalommal már volt győri induló is: Garai Zsófi, aki mindig társsal vágott neki a távnak, a következő Bamakóra viszont egyedül készül. A bátor győri hölgy lesz a Győr+ Média Spíler című podcastjának szerda esti vendége. Kezdés 19.25-kor a Győr+TV-n!

Pécskai István 2022.11.11.

Meghalt a Budapest-Bamako-ralin a magyar autósport legendája

Elhunyt Pétery Szabolcs, a Budapest-Bamako-rali egyik résztvevője és szervezője. Az ötvennégy éves férfi a célba érkezés után kapott szívinfarktust, és bár azonnal mentő érkezett hozzá, az életét már nem tudták megmenteni.

Ficsór Dávid 2022.10.17.

Győri hölgyekkel a soraiban startol a Budapest-Bamako Rally

Ahogy arról már korábban beszámoltunk győri indulója is lesz az idei Budapest-Bamako Rallynak. A sivatagi versenynek Garai Zsófia már harmadszor, míg Nagy Orsolya először vág neki. A résztvevőknek összesen 9400 kilométert kell teljesíteniük, a győri páros a túra kategóriában versenyez és 7000 kilométert fog autózni a tervek szerint. A lelkes indulók a start előtti nap reggelét a Győr Plusz székházában töltötték, és Híradónknak is beszámoltak a legfontosabb tudnivalókról.

Zombai-Kovács Ákos 2022.01.26.

Győri csapat is indul a Bamako Rallyn

A legendás Dakar Rally szellemi örököse a Bamako sivatagi rally, aminek rajtja nem Párizsban, hanem Budapesten van. Ez a rally egy veszélyes tájékozódási verseny, ami idén, minden eddiginél hosszabb és izgalmasabb lesz. A transz szaharai rally eredetileg januárban rajtolt volna, de a Covid-helyzet miatt március 18-ra tolták el az indulást. A résztvevőknek 9400 kilométert kell teljesíteniük, a cél pedig Sierra Leonéban lesz. Jelen állás szerint 40 ország, több mint 700 résztvevője indul a Bamako Rallyn, köztük egy győri csapat is, a két elszánt hölgy a Győr+ Médiának mesélt a jótékony célú versenyről.

Hirdetés