Címke: bortörténelmi napok
Hirdetés
Győr+ 2023.08.28.

Vasárnap is vígan, avagy egy fantasztikus fesztivál fináléja!

A bor és a zene a vasárnapi záráson sem maradhatott el a Győri Bortörténelmi Napok idei kavalkádján, mely a nyár utolsó hétvégéjén ezúttal is ezreket csábított Győr gyönyörű belvárosába. Mutatjuk, hogy telt a fesztivál fináléja.

Pulai Sarolta 2023.08.26.

Beszélgetések a Székesegyház tövében

Izgalmas beszélgetéseket hallgathattak meg az érdeklődők a BORkísérő program keretében az MCC Győri Képzési Központ szervezésében. A képzési központ idén kapcsolódott be a Győri Bortörténelmi napok forgatagában.

Győr+ 2023.08.26.

Mutatjuk a bornapok mai programjait!

A borlovagrendek felvonulásával kezdődik a program, délután nyitnak a faházak, este pedig következik a nyárzáró győri nagykoncert, Náksival és Geszti Péterrel.

Győr+ 2023.08.24.

Győri Bortörténelmi Napok

A Magyarország legfontosabb borvidékeit képviselő pincészetek a Széchenyi és Dunakapu téren várják a látogatókat kiváló nedűikkel.

Győr+ 2022.08.26.

Négy nyertes nedű a Bortörténelmi Napokon

Megválasztották a Győrben csütörtöktől vasárnapig zajló Bortörténelmi Napok legjobb nedűit! Fehér, rozé, vörös és édes kategóriában is nyertest hirdettek.

Bajzát Zsuzsi 2022.08.25.

Színes programok várnak ránk ezen a hétvégén is

Finom ételek, nemes nedűk, kiváló koncertek, és megannyi érdekes programelem. A nyár utolsó hétvégéjén sem fog unatkozni senki, aki a győri belváros felé veszi az irányt, hiszen a Bortörténelmi Napok, és az ÚJRADÓ Fesztivál is rengeteg lehetőséget kínál.

Győr+ 2021.08.30.

Véget ért a Bortörténelmi Napok

A nyár utolsó hétvégéje a bor bűvöletében telt Győrben. A Bortörténelmi Napok rengeteg fellépőt, koncertet, bemutatót, és finomságot hozott a városba, méltó módon zárva a nyarat.

Hirdetés