Címke: bíróságok
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.05.07.

Összbírói értekezletet tartottak Győrben

Az idei összbírói értekezlet előtt hagyományosan sajtótájékoztatón értékelték a Győri Járásbíróság, a Győri Törvényszék és a Győri Ítélőtábla munkáját.

Venesz Klaudia 2024.03.08.

Börtönben marad a lúgos orvos

A Fővárosi Törvényszék 2024. március 8-án döntött arról, hogy nem bocsátható feltételesen szabad lábra a lúgos orvos. A börtönbüntetését töltő Bene Krisztián fellebbezést nyújtott be a döntés ellen, így az még nem emelkedett jogerőre.

Szigeti Sándor 2023.07.07.

Egy éve a törvényszék elnöke dr. Somogyi Zoltán

Tavaly nevezték ki a Győri Törvényszék elnökének dr. Somogyi Zoltánt, és máris egy takarékos és kihívásokkal teli esztendőt tudhat maga mögött. Azt mondja, eredetileg nem jogásznak készült, mégis ezen a pályán találta meg a hivatását.

Szigeti Sándor 2023.05.09.

Takarékos, de jó évet zárt a győri törvénykezés

Az illegális migrációval kapcsolatos eljárások felfelé húzzák a büntetőügyek számát Győrben, és komoly spórolással fékezték meg rezsiszámláikat a bíróságok – többek között ez derült ki a Győri Törvényszéken kedden megtartott sajtótájékoztatón.

Győr+ 2022.08.09.

Szerverhiba a cégbíróságon

Hétfőtől az ügyfélfogadás és a közhiteles adatszolgáltatás technikai okok miatt átmenetileg szünetel a győri cégbíróságon.

Győr+ 2022.07.13.

Kezdődik a nyári ítélkezési szünet

A jogszabályi rendelkezések értelmében 2022. július 15-én a Bíróságok Napjával kezdetét veszi a bíróságokon az ítélkezési szünet, amely 2022. augusztus 20-ig tart.

Szigeti Sándor 2022.05.10.

Jól teljesítenek a győri bíróságok

Több ügy, de kevesebb elhúzódó eljárás, fontos helyi beruházások és a világjárvány miatt részben átalakuló bíráskodás. Összbírói értekezleten tekintette át elmúlt éves munkáját a Győri Törvényszék és a Győri Ítélőtábla kedden.

Hirdetés