Címke: birkózás
Hirdetés
Mireider Máté 2023.08.30.

Tizennégy szakosztállyal és közel 500 sportolóval indul a Rába ETO SE

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tradicionális név új klubként éled újjá Győrben: a Rába ETO Sport Egyesület 14 szakosztállyal és közel 500 sportolóval indul. A következő időszakban egy "óriásklubot" szeretnének létrehozni, akár több ezer sportolóval.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.07.20.

Győri birkózó siker a Kaposvári Európa-bajnokságon

Pusztai Kata 6 éves kora óta birkózik, a vérében van a sport. Édesapja kezdte el először edzeni a fiatal tehetséget, rövid időn belül kimagasló teljesítményeket ért el. Legutóbb a Kaposváron rendezett U15-ös korosztályos Európa-bajnokságon mutatta meg rátermettségét, egészen a bronzéremig menetelt az erős mezőnyben.

Nagy Roland 2022.02.27.

A jövő birkózó reménységei versenyeztek Győrszentivánon

A diák II-es korosztály, vagyis a 10-12 év közötti gyerekek birkózó országos döntőjét rendezték Győrszentivánon a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban. A versenyen 52 klub 132 versenyzője szerepelt a különböző súlycsoportokban.

Győr+ 2021.11.17.

Miért vonult el a világ elől a legendás bajnok?

Magyarország egyik legeldugottabb és leggyönyörűbb fekvésű falujában, a Zempléni-hegység vad vidékén megbúvó Baskón találkozott az Origo a magyar sport legendás alakjával, Hegedüs Csaba birkózóval, aki a 100. magyar olimpiai aranyérem tulajdonosa.

Győr+ 2021.10.21.

Kopasz Bálint is bekerült az Olimpiai Bajnokok Klubjába

Új tagokkal bővült a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja, miután a nyári, tokiói játékokon hat olyan sportoló lett ötkarikás bajnok, aki korábban még nem büszkélkedhetett a győzelemmel járó címmel.

MTI 2021.10.08.

Szőke Alex hátrányból felállva döntős

A tokiói olimpián ötödik Szőke Alex komoly hátrányból felállva megnyerte elődöntőjét, ezzel bejutott a kötöttfogásúak 97 kilogrammos kategóriájának szombati döntőjébe az oslói birkózó-világbajnokságon.

Hirdetés