Hirdetés
Címke: birkózás
Hirdetés
MTI 2020.02.17.

Három magyar érem Kubában

A római Európa-bajnokság helyett Kubában edzőtáborozó három magyar kötöttfogású birkózó három érmet nyert a karibi ország hagyományos versenyén.

MTI 2020.02.13.

Sleisz negyeddöntős, Dénes visszalépett

A 65 kilós Sleisz Gabriella magabiztosan jutott negyeddöntőbe a római birkózó Európa-bajnokság csütörtöki napján, ugyanakkor az 53 kilogrammos kategóriában Dénes Mercédesz visszalépett, mivel a magyar szövetség beszámolója szerint megbetegedett az olasz fővárosban.

MTI 2020.02.11.

Dobogón a magyar birkózók

Lévai Zoltán és Lőrincz Viktor ezüstérmet, Torba Erik bronzérmet nyert a római birkózó Európa-bajnokság keddi versenynapján.

MTI 2020.02.11.

Váncza és Szabó győzelemmel kezdett

A kötöttfogásúak 67 kilogrammos súlycsoportjában Váncza István látványos fordítással, 82 kilóban pedig Szabó László technikai tussal megnyerte első mérkőzését a római birkózó Európa-bajnokságon

MTI 2020.02.10.

Lévai győzelemmel kezdett

Magyar szempontból remekül kezdődött hétfőn a birkózók Európa-bajnoksága Rómában, ahol Lévai Zoltán a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájának selejtezőjében simán legyőzte a svédek világbajnoki ezüstérmesét, Alex Bjurberg Kessidist.

MTI 2020.01.16.

Újabb arany a nemzetközi versenyen

A kötöttfogású Lévai Zoltán négy ellenfelét legyőzve aranyérmet nyert csütörtökön Rómában a birkózók idei első nemzetközi rangsorversenyén.

MTI 2020.01.15.

Aranyérem Rómából

A kötöttfogású Lőrincz Viktor négy ellenfelét legyőzve aranyérmet nyert szerdán Rómában a birkózók idei első nemzetközi rangsorversenyén.

Nagy Roland 2019.09.30.

Kilenc ország birkózói mérkőztek meg

Nemzetközi utánpótlás birkózó versenynek adott otthont a hétvégén az Olimpiai Sportpark. A GYAC által rendezett viadalon több mint 220 gyerek indult, kilenc országból, ott voltak a csarnokban Győr több testvérvárosának sportolói is. Az összesített pontversenyben a harmadik helyen zártak a győriek.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat