Hirdetés
Címke: birkózás
Hirdetés
MTI 2021.10.08.

Szőke Alex hátrányból felállva döntős

A tokiói olimpián ötödik Szőke Alex komoly hátrányból felállva megnyerte elődöntőjét, ezzel bejutott a kötöttfogásúak 97 kilogrammos kategóriájának szombati döntőjébe az oslói birkózó-világbajnokságon.

Havassy Anna Katalin 2021.08.07.

Kétszer elázva, de boldogan

Nagy Roland a Győr+ Média sportriportere az újabb "'aranyos napon" kétszer is elázott, de cseppet sem bánja. Főleg, mert láthatta a női magasugrás döntőjét is. Az utolsó előtti nap is eltelt Tokióban.

MTI 2021.08.07.

Muszukajev az ötödik helyen végzett

A szabadfogású birkózók 65 kilogrammos kategóriájában szereplő Muszukajev Iszmail kikapott a szombati bronzmérkőzésen a tokiói olimpián, így az ötödik helyen végzett.

MTI 2021.08.07.

Muszukajev a bronzéremért birkózhat

A szabadfogású birkózók 65 kilogrammos kategóriájában szereplő Muszukajev Iszmail megnyerte szombati vigaszágas mérkőzését a tokiói olimpián, így a bronzéremért léphet szőnyegre.

MTI 2021.08.06.

Muszukajev kikapott a negyeddöntőben

A szabadfogású birkózók 65 kilogrammos kategóriájában Muszukajev Iszmail kikapott negyeddöntős mérkőzésén a tokiói olimpia pénteki napján.

MTI 2021.08.06.

Muszukajev ott van a negyeddöntőben

A szabadfogású birkózók 65 kilogrammos kategóriájában Muszukajev Iszmail megnyerte nyolcaddöntős mérkőzését a tokiói olimpia pénteki napján.

Nagy Roland 2021.08.04.

„A testvérem megölelt és azt mondta, nagyon büszke rám”

Lőrincz Viktor egy nappal testvére Tamás olimpiai bajnoki címét követően ezüstérmes lett a kötöttfogású birkózók 87 kg-os súlycsoportjában. A mérkőzés után még nagyon csalódottnak látszott a magyar fiú, de pár perccel később már máshogy értékelte az ezüstérmet. Lőrincz Viktor a helyszínen nyilatkozott a Győr Plusznak.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat