Hirdetés
Címke: beruházás
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.01.14.

Jól halad a Tatai út milliárdos bővítése

Jól halad a Tatai úti körforgalom és az út környezetének kapacitásbővítése, erről Győr országgyűlési képviselője számolt be a Győr Plusznak. Simon Róbert Balázs kiemelte, jelenleg a Tatai úton dolgoznak a szakemberek, a meglévő körforgalmú csomópont turbó körforgalommá átépítése pedig a tervek szerint március közepén kezdődik. Ekkor indul a 81-es főút egy szakaszának bővítése is.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.17.

Szijjártó: a kkv-k a magyar gazdaság lelkét adják

A kis- és közepes vállalkozások a magyar gazdaság lelkét adják, ezt mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a táplánypusztai ipari parkban, ahol átadta a MET-MAX 10 ezer négyzetméteres, új gyárát. A gépalkatrész-gyártással foglalkozó cég 5, 1 milliárd forintból fejlesztett, amihez 1, 7 milliárd forint kormányzati segítséget kaptak. A beruházással 50 új munkahelyet is teremtő vállalkozás stratégiai partnere, több neves világcégnek is. A gyáravatón a külügyminiszter mellett Győr két országgyűlési képviselője is beszédet mondott.

Győr+ 2021.11.20.

Átadták a Győr-Pannonhalma kerékpárutat

Új úton tekerhetnek a biciklisek Győr és Pannonhalma között. A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásából 1,77 milliárd forintért építette meg az összesen 18,4 kilométeres bicikliutat a Colas Út Zrt.

Kárpát Zsolt 2021.11.18.

Elkészült a pinnyédi összekötő út

A pinnyédi városrészben élők több évtizede várták, hogy megépüljön egy olyan összekötő út, amelyen az autósok és a kerékpárosok is biztonságosan közlekedhetnek. A beruházás 400 millió forintba került és fél év alatt készült el.

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.27.

Lajta utca: Nagyon kellett a csomópontbővítés

Az elmúlt hetekben már használhatták az autósok az átépített Lajta utca-821. számú főút csomópontját és hamar bebizonyosodott, hogy nagy szükség volt a fejlesztésre.

Földvári Gabriella 2021.07.16.

Győr kiemelt szerepet kap az állami finanszírozásokból

Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő Dömötör Csabával, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárával tartott közös sajtótájékoztatót péntek az épülő Győri Vízi Élményparknál.

Németh Boglárka 2021.06.03.

400 millió forintos útépítés

400 millió forintból újul meg a Pinnyéd melletti útszakasz. Az út fejlesztése mellett, kerékpárút, körforgalom, járda és buszmegálló is épülni fog. A munkálatok már elkezdődtek, a folyamatokról a helyszínen dr. Dézsi Csaba András polgármester, Szeles Szabolcs alpolgármester, Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő számolt be egy sajtótájékoztatón.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat