Hirdetés
Címke: beruházás
Hirdetés
MTI 2022.04.27.

Több nagyvállalattal zajlanak tárgyalások a magyarországi beruházásokról

Újabb magyarországi beruházásokról zajlanak tárgyalások több nagyvállalattal, ugyanis fontos, hogy a koronavírus-járvány és az ukrajnai háború okozta negatív hatások ellenére sikerüljön megvédeni az elmúlt időszak gazdasági eredményeit - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán New Yorkban.

Mireider Máté 2022.04.05.

Gyors ütemben fejlődik Nagyszentjános

A pár hete megkezdett vásárcsarnok építkezési munkálatai jól haladnak, április 5-én helyezték el az épület alapkövét. Az eseményen részt vett Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat elnöke is.

Győr+ 2022.03.31.

Minőségi hangszerekkel fejlődik a hangszerpark

Csaknem hatmillió forintos altszaxofon- és klarinétbeszerzés révén javultak a minőségi képzés feltételei a győri Széchenyi István Egyetem Művészeti Karán. A hangszervásárlások a hallgatók felkészülése mellett a Győr Symphonic Band és az Egyetemi Zenekar felkészülését, koncertjeit is segítik.

Győr+ 2022.03.10.

Befejezéséhez érkezett a Kunszigeti út és a Fő utca megújítását célzó projekt

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében közel 400 millió forintos támogatásból újította meg a pinnyédi Kunszigeti út és Fő utca újabb szakaszát. A fejlesztéssel érintett útszakaszok a dinamikusan fejlődő városrészen élők közlekedésbiztonságát szolgálják.

Ficsór Dávid 2022.03.02.

„Egy bölcsőde alapkőletétele a békét szolgálja”

Szerdán letették a Győri Református Bölcsőde alapkövét. A közel hatszázmilliós beruházás keretében egy 2 csoportszobás, 24 férőhelyes, modern, akadálymentes, energiatakarékos bölcsőde épül a Református Egyházközség Kossuth Lajos utcai ingatlanának hátsó oldalán, a Bálint Mihály utcában.

Győr+ 2022.02.02.

Simon Róbert Balázs: megyünk tovább az úton!

Simon Róbert Balázs látogatott szerda reggel a Győr+ Rádió stúdiójába. Az országgyűlési képviselő a többi között az elmúlt időszakban zajló fejlesztések sikeréről is beszámolt a műsorban.

Zombai-Kovács Ákos 2022.01.14.

Jól halad a Tatai út milliárdos bővítése

Jól halad a Tatai úti körforgalom és az út környezetének kapacitásbővítése, erről Győr országgyűlési képviselője számolt be a Győr Plusznak. Simon Róbert Balázs kiemelte, jelenleg a Tatai úton dolgoznak a szakemberek, a meglévő körforgalmú csomópont turbó körforgalommá átépítése pedig a tervek szerint március közepén kezdődik. Ekkor indul a 81-es főút egy szakaszának bővítése is.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.17.

Szijjártó: a kkv-k a magyar gazdaság lelkét adják

A kis- és közepes vállalkozások a magyar gazdaság lelkét adják, ezt mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a táplánypusztai ipari parkban, ahol átadta a MET-MAX 10 ezer négyzetméteres, új gyárát. A gépalkatrész-gyártással foglalkozó cég 5, 1 milliárd forintból fejlesztett, amihez 1, 7 milliárd forint kormányzati segítséget kaptak. A beruházással 50 új munkahelyet is teremtő vállalkozás stratégiai partnere, több neves világcégnek is. A gyáravatón a külügyminiszter mellett Győr két országgyűlési képviselője is beszédet mondott.

Győr+ 2021.11.20.

Átadták a Győr-Pannonhalma kerékpárutat

Új úton tekerhetnek a biciklisek Győr és Pannonhalma között. A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásából 1,77 milliárd forintért építette meg az összesen 18,4 kilométeres bicikliutat a Colas Út Zrt.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat