Hirdetés
Címke: belváros
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.05.07.

Mindenkit vár a “Kult. utca”

A belváros is megtelt élettel már szombat délelőtt, ugyanis a művészettel és a kereskedelemmel fonódott össze Győr szíve. A Kult. utca nevű rendezvényen kirakodó vásárt tartanak a belvárosban működő kereskedők, melyek során az ő portékáikat lehet még közelebbről megismerni, valamint ezekből vásárolni. Az esemény a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Győri Bevásárló Utcák Alapítványának köszönhetően valósult meg idén is a Király utcában, ahonnét a Győr+ Rádió csapata is élőben jelentkezik.

Zombai-Kovács Ákos 2022.04.27.

Szépen alakul a belvárosi óriásfestmény

Szépen alakul a belvárosban a sajtóban múlt héten beharangozott óriás graffiti. Ahogy arról a Győr+ Média szokás szerint elsőként számolt be, az egyik Bajcsy-Zsilinszky utcai üzlet hatalmas tűzfalára egy nagy, színes festmény kerül, ami a győri polgári élet részleteit ábrázolja. A faldíszítés a polgármester ötlete volt, megvalósítója pedig a Hősök zenekar egyik tagja, Ozsváth Gergely, vagyis Mentha, aki, ha csak nem esik az eső, folyamatosan dolgozik az Arrabona udvarban. A teljesen egyedi óriás graffiti a tervek szerint a jövő héten el is készül.

Földvári Gabriella 2022.03.23.

Szív alakú virágágyás a városháza előtt

Szívügyünk Győr – a városháza előtt egy szív alakú, 6 négyzetméteres virágágyást alakítottak ki a közelmúltban a Győr-Szol munkatársai, melynek szegélye mészkő lapokból készült.

Győr+ 2022.02.27.

Lezárják a rakpartot és a révfalusi hidat

Filmforgatás miatt február 28-án, hétfőn reggel 6 és kedd 22 óra között lezárják a forgalom elől a Kossuth hidat és a Móricz Zsigmond alsó rakpartot. Az autóbuszok ez idő alatt a Széchenyi hídon, terelőúton közlekednek.

Győr+ 2022.02.02.

Fejlesztések Győr történelmi belvárosában

Simon Róbert Balázs ezúttal Takács Krisztiánnal, a belváros keleti részének önkormányzati képviselőjével beszélgetett az elmúlt időszak fejlesztéseiről, valamint a jövőbeni tervekről.

Győr+ 2021.12.26.

Séta a belvárosban

A karácsony elmúltával sem kell lemondanunk az ünnepi hangulatról.

Földvári Gabriella 2021.11.25.

Advent Győrben

Pénteken délután öt órakor felgyúlnak advent fényei a belvárosban, ünnepi hangulat várja a városlakókat és az ide érkező látogatókat. Lesz fényfestés, óriáskerék, korcsolyapálya, dodzsem, válogathatunk a kézműves és újrahasznosított ajándéktárgyak között, és hódolhatunk a kulináris élvezeteknek a faházaknál.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat