Címke: belváros
Hirdetés
Herkely Ákos 2024.06.17.

Nyári hangulatban a győri belváros

A mindig vidám Marsovszky Adrien, a belváros fejlődésért felelős tanácsadó beszélt vasárnap reggel a Magunk Közt-ben a virágos város csodálatos nyári miliőjéről, a pezsgő fesztiválhangulatról és a címeres Győr zászló kihelyezéséről, amelyet az önkormányzat biztosított pár héttel ezelőtt ingyenesen az igénylők részére.

Havassy Anna Katalin 2024.06.08.

Úgy tűnik, fogunk még újságot vásárolni a belvárosban!

Talán minden győri emlékszik még az év elejére, amikor egyik napról a másikra bezárták az Árpád úton és a Baross úton található újságospavilonokat. Sokkolta a lakosságot, hogy az újságárusok csomagolnak, hiszen harminc éve tartoztak már a belváros vérkeringésébe. Morogtunk, tiltakoztunk, a zár azonban kattant, mi pedig vagy „kirándultunk” a friss lapokért, vagy lemondtunk róluk. Öt hónap telt el azóta, a pavilonba viszont nem költözött vissza az élet. Ám a héten futótűzként terjedt a hír, hogy valami történik...

HAK 2024.06.06.

Úgy tűnik, fogunk még újságot vásárolni a belvárosban!

Talán minden győri emlékszik még az év elejére, amikor egyik napról a másikra bezárták az Árpád úton és a Baross úton található újságospavilonokat. A történetben most fordulat történt, szerencsére pozitív irányban.

Földvári Gabriella 2024.05.28.

Újabb virágládák díszítik a belvárost

Ciprussal, magyallal beültetett virágládák kerültek kedden a Munkácsy Mihály utca sarkára, a Petőfi híd négy hídfőjére és a felújított tűzoltóság és a katasztrófavédelem épülete elé.

Földvári Gabriella 2024.05.27.

Kezdődik az építkezés a Révai utcában

Több évtizedes közlekedési gond oldódik meg a nyár végére a Belvárosban, a Révai utcában. A börtön és a MÁV épületei közötti balesetveszélyes S-kanyart egyenesítik ki a szakemberek, a régi épületek elbontását követően.

Kárpát Zsolt 2024.05.18.

Szombatonként is termelői vásár a Virágpiacon

Ezentúl nem csak csütörtökön, hanem a szombatonként is benépesül Győr belvárosában a Virágpiac. Jobbnál-jobb házi portékák közül válogathatnak a járókelők, és olyan finomságokat találnak a termelői piacon, amelyeket egyedi módon készítenek el az őstermelők.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.16.

Lokálpatriótaként a győriekkel Győrért

Hosszú évek óta lelkiismeretesen, a győrieket bevonva, a lakók érdekeit nézve tesz a városért dr. Fekete Dávid. Az általa képviselt három városrészben egymást érték a fejlesztések az elmúlt időszakban, a projektek pedig a jövőben sem állnak meg a Belvárosban, Újvárosban és Révfaluban sem, melyek az önkormányzati képviselő életében mindig is fontos szerepet töltöttek be.

Győr+ 2024.03.28.

Megszépült a Szent György-díszkút

Helyére került Győrben a Baross úton található Szent György-szobor. Rieger Tibor alkotását az időjárás megrongálta, ezért idén februárban elszállították, hogy a hibákat kijavítsák.

Földvári Gabriella 2024.03.25.

Járjuk be a belvárosi keresztutat!

Öt évvel ezelőtt, 2019 Nagyhétfőjén áldotta meg dr. Veres András megyéspüspök a Belvárosi Keresztutat.

Hirdetés