Hirdetés
Címke: belváros
Hirdetés
Győr+ 2022.06.15.

Forgalmi rend változások szombaton a belvárosban

Szombaton rendezik meg az Elektromobilitási családi napot és országos villanyautós találkozót Győrben, a Dunakapu téren. A rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében lezárásra kerül szombat 08.00 – 24.00 óra között a Dunakapu tér, a Móricz Zsigmond alsó rakpart, valamint az átmenő forgalom elől lezárásra kerül a Kossuth-híd is.

Földvári Gabriella 2022.06.14.

Felújítják a Széchenyi téri szökőkutat

Aki a Széchenyi tér felé jár, láthatja, hogy zajlik a szökőkút felújítása. A Győr-Szol szakemberei a térburkolat felszedését követően megújítják a folyóka-hálózatrendszert, a vízelvezető rendszert, amely az elmúlt évek alatt elhasználódott.

Földvári Gabriella 2022.06.06.

Vásár és író-olvasó találkozók

Könyvújdonságok, író-olvasó találkozók várnak ránk az Ünnepi Könyvhét alkalmából június 9–11. között Győrben. Az eseményt Zalán Tibor József Attila-díjas író, költő, drámaíró nyitja meg csütörtökön 16 órakor a Kisfaludy Könyvtárban,

Győr+ 2022.06.04.

A Győr+ kérdez, a képviselő válaszol

Dr. Fekete Dávid, a 2. számú választókerület képviselője, hozzá tartozik a belváros egy része, ahol időről időre problémát jelentenek a hajléktalanok, a kéregetők, a vandálok és a közterületen alkoholt fogyasztók. Mit tud tenni a képviselő, a belváros közbiztonságáért?

Földvári Gabriella 2022.06.03.

Ünnepi hangulatban a város

Gyönyörű, virágos, tiszta város fogadja a pünkösdi ünnepekre Győrbe érkezőket és természetesen az itt élőket is.

Győr+ 2022.06.01.

Elkészült az új járda a Bem téren

Kijavították a játszótérnél a rossz állapotú kerítést, és kiszedték a régi drótkerítést is - számolt be a munkálatokról dr. Dézsi Csaba András.

Győr+ 2022.05.26.

Helytörténeti séták a városban

A győri értékekekért, örökségekért hirdettek közösségi projektet a városban, melynek eredménye 2 állandó, várostörténeti túraútvonal lett.

Földvári Gabriella 2022.05.24.

Virágoszlopok, ládák és piramisok díszítik a várost

Fehér begóniákkal beültetett virágoszlopokat helyeznek ki mától a Baross úton és a belváros különböző pontjain. Emellett kikerülnek a nagy virágládák a frekventált helyekre és a virágpiramisok a különböző városrészekbe.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat