Címke: Békemenet
Hirdetés
MTI 2024.06.06.

CÖF-CÖKA: köszönet a Békemenet résztvevőinek

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) köszönetet mond a Békemenet résztvevőinek - jelentette ki Csizmadia László, a CÖF alapítója, a CÖKA kuratóriumának elnöke nevében ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

MTI 2024.06.01.

Nézőpont Intézet: az EP-választás történelmi pillanat

A Nézőpont Intézet elemzője szerint a június 9-ei EP-választás történelmi pillanat, ha most "rosszul döntünk, belesodródhatunk" a harmadik világháborúba. Pálfalvi Milán erről szombaton, az M1 aktuális csatornán beszélt, azt hangsúlyozva, hogy Orbán Viktor miniszterelnök erősítette az emberek reményét a békepárti fordulatban, amikor a Békemeneten azt mondta, fel kell állítani a "mozgósítási világrekordot" a választás előtti héten.

MTI 2024.06.01.

Békemenet – elindult a tömeg a Széchenyi térről

Elindult a Civil Összefogás Fórum (CÖF) - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) által szervezett Békemenet szombat délután a fővárosi Széchenyi térről a Lánchíd pesti hídfőjétől. A Békemenetet idén a tizedik alkalommal, ezúttal a "Magyarország maradjon a béke szigete!" mottóval rendezik meg.

MTI 2024.05.26.

Minden idők legnagyobb békemenete készül

Minden idők legnagyobb békemenetére készül a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA), ami "bizonyságtétel, tanúságtétel is lesz" - közölte ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Hirdetés