Deutsch Tamás: június 9-én minden idők legjelentősebb téttel járó kérdéséről döntünk

MTI Fotó: Facebook/Deutsch Tamás
2024.06.02. 18:44

Június 9-én, az európai parlamenti (EP) választáson döntünk minden idők legjelentősebb téttel járó kérdéséről, arról, hogy háború vagy béke - hangsúlyozta a kormánypártok EP-listavezetője a Fidesz Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban.

Deutsch Tamás kijelentette, a június 1-jei volt minden idők legnagyobb Békemenete, sőt Európa legnagyobb békemenete, “megmutattuk, hogy együtt erő vagyunk”. A Fidesz-KDNP listavezetője köszönetet mondott a szervezésért a Civil Összefogás Fórumnak, és mindenkinek, aki csatlakozott a Békemenethez: a falvakból vagy városokból érkezőknek, a budapestieknek, “a hölgyeknek és az uraknak”, a fiataloknak, “akik nagyon sokan voltak ott”, az idősebbeknek, és külön azoknak, akik a határon túlról érkeztek “és megmutatták, hogy a béke melletti összefogás nemzeti összefogás is egyben”.

Deutsch Tamás szerint a békepárti magyarok megmutatták az erejüket. Felhívta ugyanakkor a figyelmet arra, hogy a Békemenet csak az első állomás volt, a “döntő állomás” egy hét múlva, június 9-én lesz. Arra biztatott minden békepárti elkötelezettségű jóakaratú magyart, hogy vegyen részt az EP-választáson, és támogassa az “egyedüli, békepárti elkötelezettségű” politikai erőt, a Fidesz-KDNP-t.

A videót megtekintheti a politikus Facebook-oldalán.