Címke: befektetés
Hirdetés
MTI 2024.01.02.

Új lakossági állampapírok jönnek

Az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK Zrt.) új 3 éves fix kamatozású állampapírral bővíti a termékpalettát, Fix Magyar Állampapír (FixMÁP) néven, valamint új konstrukciójú és futamidejű Bónusz Magyar Állampapírt (BMÁP) hirdet meg a lakosság részére - közölte az ÁKK a honlapján kedden.

Győr+ 2023.08.23.

Győrben is emelkedett az ingatlanbefektetések hozama

A 2023-ban megrendezett öt hazai világesemény jelentősen növelte a lakáshotelek forgalmát, ami az ingatlanpiacra is hatást gyakorol. A hosszú távra kiadó lakások hozamában is változást eredményezett a hónapok óta tartó lakáspiaci kettősség. A használt lakások átlagárának stagnálásával párhuzamosan és a fokozatosan emelkedő lakbérek miatt a lakáskiadással elérhető bruttó hozamok emelkedőre kerültek - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből.

Győr+ 2023.01.04.

Érdemes állampapírba fektetni

A két éves covid-járvány után mindenki könnyebb évre számított 2022-ben, de pénzügyi szempontból is válságosra sikeredett az óév. Tőzsde, infláció, befektetések. Többek között ezekről beszélt stábunknak Híradónk állandó szakértője.

MTI 2022.05.30.

Továbbra is népszerű az állampapír

Továbbra is az egyik legnépszerűbb befektetési forma az állampapír, az emberek 22 százaléka fektetne be ilyen eszközbe - közölte a Magyar Bankholding kutatása eredményét hétfőn az MTI-vel.

Hirdetés