Címke: bankkártya
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2023.08.14.

Mit tegyek, ha ellopták a bankkártyámat? Mit tegyek, ha illetéktelenekhez jutottak a kártyaadatok?

Amennyiben bankkártyája elveszett, ellopták, vagy az bármely módon kikerült ellenőrzése alól, vagy a bankkártyájához tartozó PIN-kód jogosulatlan személy tudomására jutott, illetve jogosulatlan használat jut tudomására a kártyájával kapcsolatban, akkor a kártyát azonnal tiltsa le és értesítse pénzügyi szolgáltatóját! Ily módon megakadályozhatja, hogy a kártyán lévő pénzt illetéktelenek leemeljék. Amennyiben lopás történt, azt jelezze a rendőrségen is!

Győr+ 2023.04.26.

Egyesül két hazai bank, ez azonban fennakadásokat okozhat!

Április 30-án egyesül az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt., a létrejövő egyesült bank május 1-től MBH Bank Nyrt. néven folytatja működését. A két intézmény egyesülése informatikai átállással is jár, ami korlátozott ideig fennakadásokat okoz egyes szolgáltatásokban - ismertette bejegyzésében a Takarékbank.

Győr+ | Illusztráció: Depositphotos 2023.01.26.

Városunkban sem működött az OTP kártyás fizetési rendszere

Szerkesztőségünkhöz is több olvasói észrevétel érkezett, miszerint Győrben több helyen nem működött a kártyás fizetés, egyesek pedig az ATM-ekből sem tudtak pénzt levenni. Az OTP Bank azonban már szerdán jelezte, hogy fejlesztési okokból nem lesz elérhető a kártyás fizetési rendszere.

Hirdetés