Címke: autóverseny
Hirdetés
Győr+ 2024.05.20.

Tökéletesre csiszolt autóval döntenének világrekordot

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

Fodor László 2024.03.14.

Lada Nivával a Bamako Rallyn

Második alkalommal teljesítette idén a Budapest-Bamako Rallyt Lada Nivájával a Farádon élő Horváth Mátyás. Az autós kaland 35 napig tartott, igaz ebben a váltó meghibásodása is közrejátszott, a visszaúton mintegy 3500 kilométert vontatva tett meg a versenyző.

Herkely Ákos 2024.01.10.

Száguldás, gokart szerelem

Varga Ákos 13 éves gokart versenyző és édesapja Varga Zoltán látogatott el a Győr+ Rádió szerkesztőségébe, hogy beszámoljanak a múlt sikereiről. A fiatalember nagy jövő előtt áll, ezt fejlődésének íve is mutatja, ezenkívül elszánt, a tanulmányai mellett mindene a versenyzés.

Győr+ 2023.09.09.

Subaruval a belvárosban – Mi is bejártuk a pályát! – VIDEÓ!

Pénteken, a WHB Győr Rally hivatalos első nyitónapján a versenyzők bejárhatták azt a városi szakaszt, amit majd vasárnap kell teljesíteniük. Késő délután még normál tempóban, de már azért sok nézelődő előtt zajlott a felírás, a sokszor szűk kanyarokkal és erős fékezésekkel tarkított pályán.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.09.01.

Minden készen áll a WHB Győr Rally startjára

Március óta tudjuk, hogy a rally végre visszatér Győrbe. A szervezők nem tétlenkedtek az elmúlt hónapokban, hiszen egy ekkora volumenű rendezvényhez, amelyre több százezer embert várnak, sok előkészítő munka szükséges. Arra voltunk kíváncsiak, hogy egy héttel a program előtt minden készen áll-e a startra?

Pécskai István 2023.05.24.

A WHB lett a Győr Rally névadó főtámogatója

A városházán bejelentették, WHB Győr Rally néven kerül sor szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság idei ötödik fordulójára. Hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő, 100 százalékban magyar tulajdonú, piacvezető építőipari vállalkozása névadó főtámogatóként szponzorálja a viadalt.

Győr+ 2023.05.16.

Bemutatta új autóját a SZEnergy

Tavaly nyáron világcsúccsal nyerte Európa legnagyobb energiahatékonysági autóversenyét a győri SZEnergy Team, amely idén is indul a Shell-Eco Marathonon: a hagyományos városi kisautó kategóriában címvédésre készül, az önvezető versenyen pedig a tavalyi második hely után idén a dobogó legfelső fokát célozta meg.

Hirdetés