Címke: autósport
Hirdetés
MTI 2024.02.22.

Niki Lauda 75 éves lenne

Hetvenöt éve, 1949. február 22-én született a Forma-1 egyik legnagyobb alakja, a háromszoros világbajnok osztrák Niki Lauda. Az emberek csodálatát nemcsak a versenyeken aratott győzelmeivel vívta ki, hanem azzal is, hogy szörnyű balesete után hatalmas akaraterőről tanúbizonyságot téve ismét autóba ült és újra világbajnok lett.

Kárpát Zsolt 2024.01.23.

Egyedül a sivatagon át

Negyedik alkalommal is nekivág a Budapest-Bamako Rallynak a győri Garai Zsófi. A mezőny pénteken startol el.

Pécskai István 2023.11.08.

Győriek remekeltek a Magyar Gokart Nagydíjon

Büszkék lehetünk a fiatal győri autóversenyzőkre, akik előtt ígéretes karrier áll! A Kálmán Motorsport (KMS) ifjú pilótai a dobogón zártak a hétvégén, Kecskeméten rendezett MNASZ Magyar Gokart Nagydíjon. Városunk két versenyzője is sikeresen szerepelt a versenyen.

MTI 2023.10.23.

Verstappen a futamot is megnyerte

A szombati sprintfutam után a vasárnapi versenyt is a már világbajnok Max Verstappen nyerte meg Austinban, a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíjon.

Németh Boglárka, P. Csapucha Adrienn 2023.09.10.

Nagyot szólt a WHB Győr Rally! Fotókon mutatjuk a vasárnapi versenyt!

Ahogy arra számítani lehetett óriási érdeklődés közepette mérték össze tudásukat a sportág hazai képviselői városunkban. Izgalmas és mozgalmas volt a WHB Győr Rally, fotósaink egész nap a belvárosban voltak, hogy ne maradjunk le a benzingőztől fűtött, lóerőktől lüktető megmérettetésről.

szerző és fotó: Nagy Roland 2023.09.04.

Rali a belvárosban: közlekedést érintő korlátozások lesznek vasárnap

A HUMDA Országos Rally Bajnokság ötödik versenyét, a WHB Győr Rallyt szeptember 8–10. között rendezik Győrben, a környező településeken és a Rábaringen. Mivel a verseny egy része lakott területen zajlik, az egyetem és a belváros bizonyos részein vasárnap közlekedési korlátozásokat vezetnek be, illetve útlezárásokra is számítani kell.

Hirdetés