Címke: autósport
Hirdetés
Németh Boglárka, P. Csapucha Adrienn 2023.09.10.

Nagyot szólt a WHB Győr Rally! Fotókon mutatjuk a vasárnapi versenyt!

Ahogy arra számítani lehetett óriási érdeklődés közepette mérték össze tudásukat a sportág hazai képviselői városunkban. Izgalmas és mozgalmas volt a WHB Győr Rally, fotósaink egész nap a belvárosban voltak, hogy ne maradjunk le a benzingőztől fűtött, lóerőktől lüktető megmérettetésről.

szerző és fotó: Nagy Roland 2023.09.04.

Rali a belvárosban: közlekedést érintő korlátozások lesznek vasárnap

A HUMDA Országos Rally Bajnokság ötödik versenyét, a WHB Győr Rallyt szeptember 8–10. között rendezik Győrben, a környező településeken és a Rábaringen. Mivel a verseny egy része lakott területen zajlik, az egyetem és a belváros bizonyos részein vasárnap közlekedési korlátozásokat vezetnek be, illetve útlezárásokra is számítani kell.

MTI 2023.07.23.

Verstappen győzött, a Red Bull rekordot döntött a Hungaroringen

A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte vasárnap a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen, egymás utáni hetedik sikerével tovább növelte az előnyét az összetett pontverseny élén, csapatával pedig rekordot döntött.

MTI 2023.07.23.

Telt ház és bevételi rekord a Hungaroringen

Több mint 100 ezer néző előtt rendezik meg 15 órától a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen, ez pedig azt is jelenti, hogy a létesítmény bevételi rekordot ért el az új érában - mondta el Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója vasárnap az MTI-nek.

Nagy Roland 2023.07.06.

Spíler – A vendég: Faltusz Péter magyar bajnok raliversenyző

"Ott álltam a pálya szélén és ez az egész rali úgy csapott belém, mint a villám. Akkor megfogadtam, hogy itt ezen a pályán, egyszer abszolút első időt fogok autózni. Ez lett minden vágyam onnantól kezdve" - az 1987-es Salgó-ralin kezdődött minden: a nézőből, Faltusz Péterből végül versenyző lett, olyan akit a mai napig a kilencvenes évek egyik legjobb magyar pilótájaként emlegetnek, és aki számtalan emlékezetes versennyel, és egy hazai bajnoki címmel is büszkélkedhet.

MTI 2023.05.28.

Verstappen rajt-cél győzelmet aratott

A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat Monte-Carlóban, ezzel tovább növelte az előnyét a vb-pontverseny élén.

Hirdetés